![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.servage.net i tavsiye ederim.
Hala çalışıyor mu bilmiyorum ama şöyle bir de indirim kodu vardı: nosf bunu yazınca setup ücreti ödemene gerek kalmıyor.(du) Tek pakette 25 domain barındırabiliyorsun, ayrıntılı istatistik servisleri de var. Ama kontrol panelleri cPanel'e alışkın birisi için zor olabiliyor. Bir de domain hediye ediyorlar. Eğer sen de host müşterisi kazandırırsan extra alan da veriyorlar. Ben yanlış anlaşılmamak için referer kodumu yazmadım konuya. Ama kesinlikle tavsiye ederim. İkincisi de resellerzoom.com |
|
||||
|
godaddy berbat bir firma bulaşma oraya
servage ile ilgili bir yazı yamzıştım bazı sınırlar koymuşlar ayrıca aynı problim wht de yazmışlar demekki genel bir problem fazla sql sömüreceksen bulaşma www.dreamhost.com a bak buda berbat ve yavaştır ama en azından sql limitleri yok forumda arama yap kupon kodu bulursun aslında bu fiyat aralığında çok büyük bw veren tüm frmalar berbat... site5.com bir ara iyiydi şimdi WHT de her taraf şikayet başlıklarıyla dolu hostgator.com a da bak
|
Alıntı:
Konu eyciey tarafından (2006-05-31 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
unlimited band sunucularimizla sanirim istedigin sartlarda hostingi ucuz'a alabilirsin bir goruselim derim, msn www.sorf.org msn/mail : satis@sorf.org
iyi calismalar. |
|
|||
|
| Stil | |
|
|