![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Nihayet sitemizi açabildik 1 Mayıs belirttiğimiz açılış tarihimizi gerekli altyapının hazırlanması amacı ile biraz ertelemiştik. Şu an sitemiz 100% olmasada büyük kısmı aktif durumda.Türkiye'nin en uygun ve kaliteli fiyatlarıyla re-seller, IRCD, File hosting sahibi olmak için tek yapmanız bu linke tıklamak Herzaman kaliteyi ve ilkleri ilke edinmiş firmamızda farkı farkedin. PLATFORM, ÜLKE, KONTROL PANELİ BAĞIMSIZ TEK HİZMET BİZDE. İŞTE SEÇENEKLERİNİZ Almanya Strato Windows Plesk Almanya Strato Windows Helm Almanya Strato Linux Plesk Almanya PlusServer Linux cPanel Amerika FDC Linux cPanel Amerika LayeredTech Linux Plesk Amerika LayeredTech Linux cPanel Makinalarımızda minimum 2 gb ram ve Opteron CPU bulunmaktadır. Bunun dışında sitemizde sadece re-seller hosting yok En uygun file hosting seçeneklerinide bizde bulabilirsiniz. www.resellermerkezi.com , Kalitenin Merkezi... |
|
|||
|
Merhaba,
Lütfen sunucu çeşitliliğimizi, ülke, işletim sistemi, kontrol paneli bağımsız hosting hizmetlerimizi görüp inceleyin. İyi çalışmalar. Not: Bu mesajdaki amacım rant kavgası veya başka bir olay değildir. Lütfen sadece bu hizmeti şu an sağlayan rakiplerimiz ve müşterilerimiz / müşteri adaylarımız yazsın. Konu sinangunay tarafından (2006-05-26 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Yazmamak için zor duruyorum ama yazayım be gene de
![]() Kesinlikle yanlış bir satış politikası içindesin , madem bu kadar kendine güveniyorsun , gerçekten vaad ettiklerini verebilecek potansiyeldesin ozaman 5000 YTL ayırırsın kenara , verirsin reklamını o şekilde feedback alırsın . Yani o kadar aptalca bir düşünceki , kimde var bu seçenek ?Webhosting.info 'da ilk 20 deki adamların kaç tanesini burada mesaj yazarken görüyorsun ? Kim seninle aptalca bir it dalaşına girsin ki Neyse mesajlarındaki tonlamalar ve cevapların hoş ama , kendi bataklığından çıkamayacakmışsın gibi geliyor bana . Kolay gelsin |
|
|||
|
Dipnot 'tada görebileceğiniz gibi amacım kesinlikle rant kavgası veya başka bir olay değil. Lütfen konuyu saptırmayın.
Aptalca dediğiniz düşünce ile işe girerek 6 ayda 2gb'lık re-seller paketinden toplamda 28 sunucuya eriştik. Yorumsuz.. (6 aydır hosting işi yapmıyoruz, yanlış anlaşılmasın) "Lütfen sadece bu hizmeti şu an sağlayan rakiplerimiz ve müşterilerimiz / müşteri adaylarımız yazsın." demişiz.. Gerçi sanırım kim olduğunuzu az buçuk kestirebiliyorum ancak yinede yukarıdaki koşullardan hangisine uyduğunuzu çok merak ediyorum. İyi çalışmalar. |
|
|||
|
Buraya yazacağınız her mesajın bir karşılığı olacağını unutmamanızı tavsiye ederim .
28 değil 280 sunucuya sahip olsanız bile , benim gözümde değeri -1 olan bir hosting sitesi sahibisiniz. Bu nedenle yazdığınız mesajın hangi bölümüme girmemden çok veremeyeceğiniz hizmetlerin nasıl hezimete dönüşeceğinizi konuşsak nasıl olur ? Turkon.net , Vthost ve bilimum low cost , high resource sitelerinin sonu hüsrandır , bu şimdiye kadar böyle olmuştur böyle olacaktır. Aynı sizin gibi yapıyordu onlarda Arkamızda holding var , bilmemne tekstilcisi var , ferrari var vs .6 ay da 28 sunucuya eriştiniz , çan eğrisinin en üstündesiniz , 6 ay sonra başladığınız yere geri ineceksiniz . |
|
|||
|
İnsanların biribileri ile uğraşmak yerine, diğerlerine meydan okumak yerine ; Tek vücut olup, şu hosting işini Türkiye'de nasıl ilerletebiliriz ? Trafik, band maliyetlerinin düşürülmesi için ilgili kurumlara nasıl etki edebiliriz gibi planlar yapmalarını hayretle ve esefle izliyorum.
Rakip de olabilirsiniz, zaten ticaret rekabet demektir, ama o kadar burnunuzun dibine bakıyorsunuz ki. Gidin kardeşim, bir dernek vs. kurun, toplantılar düzenleyin, basın açıklamaları yapın. Onu da ben mi yapayım ? Hep beraber kazanın. Sonra rekabet edersiniz doya doya.
| Stil | |
|
|