![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bundan bir hafta önce anlastik ,24 saat icinde server teslim dedi 72 saat olunca iyinet forumlarinda bu arkadasa kizdim anlasma sona ermisti,daha sonra bana özel mesaj atmis hala gerekliyse verelim bir makina bende cok zor durumda bulundugumdan kabul ettim.Full Managed icin ekstra para istedi verdim.Toplam 135 euro verdim.Siteleri tasimaya basladim serverde su hatasi oldu b u hatasi oldu,176 MB lik eski serverdeki sql i yeni servere tasiycaz ki bu site hayati önem tasiyan para kazandigimiz derli toplu bir site.Sesleniyorum msn den tamam yüklüyorum dedi ve deyis o deyis,bir yigin email attim hic birine cevap vermedi.(kendisi dedi hatta benim görevim bu sql i yüklemek diye managed in icindeymis)
Bu gün en basiti saat 13.00 dan 18.00 gibi forumda hep online di.O müsterisi ile ilgilenecegine milletin gözüne girmek icin ona buna cevap yetistirmek ile mesguldü,forumdan o kadar mesaj attim cevap verme tenezzülünde bile bulunmadi ve olanlar bize oldu,1 haftadir yüksek hitli sitelerim kapali.Bana deseki ben bu isi kiviramiycam yapamiyorum,hemen baska bir yere gecerdim yada baska birine yaptirmak icin insan arardim.Cok doluyum.Bunlardan birine yalan diyebilirmi,hic birisi yalan degil.Ben forumdan özeline yazdigim son mesajimi burdan da tekrar ediyorum.Lütfen parami iade et.Eger herkeze de bana verdigin daha dogrusu veremedigin hizmeti vereceksen sana tavsiyesi bu islere hic girme,milletin ekmegi ile de oynama.Ayiptir yaziktir,parami iade et biz bu isten ekmek yiyoruz...bizimle oynama. |
|
|||
|
Merhaba,
Bozuk bir veritabanını nasıl sisteme yükleyebiliriz ki ? Bilinen her türlü yolu denedim ancak db yedeği bozuksa malesef yeniden değiştirecek halim yok. MSN'de olupta yanıt vermememe gelince, durumum "Dışarıda" yazmasına rağmen yazmışsınız yanıt alamamışsınız. Bana kalırsa MSN kullanmayı öğrenmemiz gerek öncelikle. Email göndermişsiniz ama nedense bana ulaşmadı. Hangi adresime attınız acaba hemen bakalım hep beraber? Çünkü gelen veya giden email yok bende. Ücretiniz 1-3 iş günü içerisinde iade edilecektir. İyi çalışmalar. |
|
|||
|
Yani piskinligin son haddi,sen msn de bu gün kac defa online oldun ben nedense seni hic göremedim,
Bozuk sql den bahsetmissin sacmaliyorsun unu sende cok iyi biliyorsun,ilk verdigimiz sql e sen olmuyor dedin,ikinci sql icin ben dedim eski serverde test ettim hic bir hata yok ,gönderdigim ikinci sql icin kac defa yazdim sana hatta dedimki,bak benim msn 24 saat acik gelince bir haber birakiver is bittimi bitmedimi diye. Ben ve kardesim nedense seni msn de göremiyoruz yoksa bizmi körüz,hizmet böyle olmaz sinan.Sen disarda dahi olsan geldiginde sana birkilan mesajlari göremiyormusun sanki,en az8indan haber verebilirdin ,ikinci sql hakkinda senden yorumu simdi duyuyorum ve cok sasiriyorum. |
|
|||
|
Merhaba,
sinangunay ile 1haftadır çalışıyorum. Kendisi herşeyden önce çok iyi bir insan diyalogları harika. Kendisine cep telefonundan her istediğimde ulaşmısımdır. Ben şahsen çok memnunum. Arkadaşlarada tavsiye ederim. İleride ne olur bilemem
|
Merhaba
öncelikle sakin olmanı öneririm."Öfkeyle kalkan zararla oturur" atasözünü hatırlatmak isterim. Şimdi gelelim senin olayına , db'leri çalıştırmamak ile suçluyorsun fakat sinan arkadaşımız post'unda gerekli açıklamayı yapmış ve db'lerin bozuk olduğunu bu yüzden çalıştıramadığını söylemiş.MSN'de "Dışarıda" yazıyormuş ve sen ileti gönderiyormuşsun.zaten online olsa sana yardımcı olurdu galiba.Hiç kimse sattığı şeyin kötü olmasını istemez(buna bizlerde dahiliz).SinanGunay arkadaşımız gerçekten kötü niyetli olsa yukarıda belirttiği gibi 1-3 günde ücretinizi geri iade yapmazdı değilmi ? Böyle işler öfkeyle ve bir anlık kızgınlık ile değil hoşgörü,saygı,sevgi çerçevesinde olacaktır.Böyle konularda biraz olsun sabırlı olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Saygılar İyi Akşamlar. |
|
|||
|
Neden ben yaklaşık 15 dakikadır 3 MSN adresimdende size yazmama rağmen yanıt alamıyorum ? Yanıt alabilsem bozuk sql olayınıda size MSN'den bildirecektim.
Neyse elbette herkesi memnun etmek kolay değildir. İyi çalışmalar. |
|
|||
|
Elemanlari iyi toplamissin tebrik ederim.
Kardesim ben onu bunu bilmem ben full managed hizmeti icin para ödemissem msn den ulasabilmeliyim.Benim mesajlarima cevap verilmiyorsa ben elbette sinirlenirim.Tamam yüklüyorum diyor bir bakmisim cikmis sinan bey msn den,bir de not birakiyorum bak msn 24 saat online cikarken durum hakkinda not birak. Buradan sinan bey iddaya girermi bilmiyorum söyle diyorum ikinci verdigim sql bozuksa ben burada herkezin huzurunda 2000 $ i kabul ederse sinan bey e hediye verebilirim. Gökhan---> Merak etme öfke ile kalkmadim 1000 defa düsündüm ve öyle yazdim.Onun icin hic de zarar görmem ,zarar görürsem sadece 135 euroluk zarar görürüm bende onu göze olmasam girmezdim bu ise. Yaziklar olsun simdimi haber vericektin tüm bu olaylar olduktan sonrami sql olayini haber vericektin neden daha önce haber vermedin?Nerelerdeydin,tabiki forumdaydin ve pc nin basindaydin. Ayrica ben kimseye aman dikkat sinan ile calismayin demiyorum.Calisin deneyin.Gökhan arkadasda hala ücretten bahsediyor,ücreti iade ederse etsin benim sitelerimden ne kadar kazancim var biliyormusun???(zararimin büyüklügünden bahsediyorum) Neyse konuyu kapatalim,herkeze kendi yolunda basarilar dilerim. |
|
|||
|
merhaba
kimse kimsenin "elamanı" değildir.Ama bu gibi konularda sabırlı olmanızı öneririm.Biz senin ve sinanın yazdıklarına göre yorum yapıyoruz.Lütfen bu yanlış anlamlara çekilmesin. Saygılar İyi Akşamlar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|