![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
| Anketimiz: Bu konu hakkinda siz ne dusunuyorsunuz? | |||
| AnatoliaHosting musteriyi magdur etmis, musteri hakli |
|
11 | 50,00% |
| AnatoliaHosting sorumluluklarini yerine getirmis, magduriyet soz konusu degil |
|
11 | 50,00% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba anatoliahosting den dedicate aldım gunu dolmadan serveri kapattılar daha önce başka bir firmaya gececegimi sölemiştim ve buna istinaden 2 gun erken kapatılar serveri ve yedeklerimi alamadım yedekleri istedigimde ise 100 dolar istediler benden. İş ahlakına uygun olmayan davranışlar sergiliyorlar maillerime ve telefonlarıma cevap vermiyorlar 100 doları yatırdıktan sonra ara beni diyorlar ben bir aptallık yapıp oradan aldım siz siz olun uzak durun buradan
|
|
|||
|
Anatolia Hosting ile 2000 yılından beri çalışıyorum.. Ne bir müşterinin haklı olarak memnun olmadığını gördüm ne de ben bir sorun yaşadım Mustafa bey ile.. (sorun oluştu ise de Mustafa bey her zaman yapıcı davranarak sorunları halletmiştir.) Hatta bilenler bilir Mustafa Beyin kesinlikle paraya değer veren bir yapısı yoktur müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar.. Eminim kendisi bunu görür ise bir açıklama yapacaktır. Lütfen yıllardır dürüst bir şekilde 4 4 lük çalışan firmalar hakkında daha dikkatli konuşalım..
Not : Normalde açık kapı bırakırım herşeyde ancak konu Anatolia Hosting ve Mustafa bey ise % 1 olumsuz birşey düşünemiyorum.. Konu VazgectimSenden tarafından (2006-05-03 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
magdur olmasan sence buraya yazarmıydım başka bir dedicate firmasına gecicem diye 2 gün erken sunucu kapanıp yedekler için 100 dolar isteyen bir insan hakkında konuşuyorum ben haklı olmasan kendimi deklara etmem burada iş ahlakı olan insanları görüyoruz
|
|
|||
|
ödeme yapılırken 28 de ödeme yapıyorum vede 3 gunun parasınıda yolluyorum ve erken kapatılıyor cenazem olduguı için 3 gun ulaşamadılar bana ama serverin 2 gunu var daha yedekleri alırım diye düşünüyordum peki yedekler için 100 dolar vermeden gelme olayı nedir arkadaşım sence bu etik mi yada neden erken kapatıyorsun serveri ben başka firmaya geçecem diye 1 ay daha sende kalma hesapları peşindeydin
|
|
|||
|
tamam erken kapatma olyı nedir ben ona 3 gunun parasını dahi gönderdim erken kapatma hakkını nasıl buluyor kendinde ayrıca yedekler için 100 dolar isteme olayıda nedir bu konuya hiç deginmiyorsunuz yorum yazarken tarafsız olun isterseniz
|
|
|||
|
Merhaba; Bugüne kada rolan binlerce müştermizde hiç sorun yaşamadık bu tür bir sorun sırf sizde mi oluştu.. Bizim çalışma ilkelerimiz ve prensiplerimiz herkes tarafından bilinmekte. Sunucu tarihinden öcne değil ödemeniz bitince kapanmıştır. Saygılarımla
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|