![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Satın aldığımız Scripti Bize göre değil kendine göre yapmış ve bizim işimize yaramayan bir script satmıştır. Ayrıca firmanın Domain resellerınıda kullanmaktayız ve bir sorunumuz yoktur. Sadece script ile ilgli sorunumuz vardır.
Konu Rcilan tarafından (2006-04-29 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
ben kendisiyle irtibata gecmeye cok calıştım ama bu topigi acmadan öncede kendisine forumdan özelden 4 kere özel msj attım ama cevap vermedi artı başta bana yardımcı olacagını söyledi scripti kurmak icin artı bana satmadan önce hic bir sorunu var yada söyle yada böle demedi uyarması gerekmezmiydi söylermisin ?
|
|
|||
|
bunu satmadan önce uyarsaydı beni bende zaten almazdım bunu böyle ticaret anlayışı görmedim sonucta birde burda işi bilen biri olarak beni uyarmalıydı yada en başından söylemeliydi böyle böyle diye bende işime gelirse alırdım işime gelmezse almazdım yardıma gerek yok satan arkadaş bu topicten sonra sanırım bana ulaşıp yardımcı olcaktır ilgileriniz icin teşekur ederim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|