![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
FDC'de network problemleri anlık olarak bildiriliyor, ayrıca network kesintisi yaşansa neredeyse 2.5 yıldır %99.8 UP oranı olması mantıklı mı sizce ? yoksa hyperspin yalan mı söylüyor ? Biz 2 yıldır çalışıyoruz FDC ile bazı yaptıkları saçmalıklarından(durduk yere sunucu kapatılması, ödeme karışıklığı, bazı zamanlar birbirlerinden haberleri olmaması gibi) şikayetimiz oluyor zaman zaman, hizmetlerinden yana bir şikayetimiz yok. Ayrıca bonkör ve dinleri imanları para olmayan bir data center diyebilirim. Bir çok müşterimize AMD 1400 yerine AMD 2400 ya da Celeron 2200 vermişizdir. 80 GB Disk yerine 300 GB disk kullananlar da cabası. Kesinti olacağı zamanlar da bayilerine 2-3 gün önceden bildiriliyor ve belirttikleri saatler arasında gerçek kesintiler yaşanıp bakım çalışması yapıyorlar. 2 sene önce bizim de böyle şikayetlerimiz oluyordu ama biraz da tecrübe meselesi. FDCservers'ı Türkiye'de FDCTurkey akladı diyebilirim ve ilerleyen zamanlarda geniş bir belge derleyerek burada yayınlamayı düşünüyorum.
Hoşçakalın
|
Problemli bir yer olsa neden bu kadar sunucuyu FDC'de barındıralım ki. Belli düşünce kalıplarının dışında olmayanlara konuyu anlatmak zor tabii.
|
sunucu kiralamk istiyorum ama ona da şu an gücüm yetmiyor ama kiralayacak olsam ilk geleceğim yer fcd , artık sitelerimi hostingler taşıyamıyor
|
fdc bence baglantıda berbat kim ne derse desin. unmetter olmanın dez avantajları.
geçen gün deneme yaptım kendi makinemden, fdcdeki server ile 150 kb indiriyordum saniyede dosyayı( 2 serverde denedim) başka bir serverde ise 600 kb iniyordu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|