Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 21:39
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 77
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
bah51 is an unknown quantity at this point
Standart vit.com.tr yi kullanan var mı

merhaba vit.com.tr domain fiyatları çok ucuz kullanan var mı ?
hizmet nasıl?
panel veriyorlar mı?
güvenilir mi?
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 21:52
Member
 
Üyelik tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 346
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
UndeaD is an unknown quantity at this point
Standart

slm..

ben 10 tane domain aldım ordan

awbs paneli.. var
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 22:06
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 77
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
bah51 is an unknown quantity at this point
Standart

arkadaşlar birde anlamadım domain fiyatı nedir?

sitesinde DOMAIN KAYIT 7.95$ diyor

yukarıdaki reklamında ise Faturali Domain Kaydi 3.95$ Inanılmaz!!

hangisi dogru?
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 22:12
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 77
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
bah51 is an unknown quantity at this point
Standart

fiyat 7.95$ mış haberinizi olsun
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 22:22
HONEYMONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Mesajlar: 244
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
HONEYMONEY can only hope to improve
Thumbs down size bir anımı anlatim

evet bende gördüm orayı,size başımdan geçen bir olayı anlatim.domain fiyatları benimde dikkatimi çekti ve siteye girdim,bu arada e-commerce paketi ilanı vermişler sitelerinde .
ve başka bir siteden alıp aynen koymuşlar özellikleri filan yazmışlar .

bende özellikleri iyi görünce merak ettim ,online destek aldım, sağolsun bir eleman anında cevap verdi.

fakat bilgi aldığımda ,sitelerine koydukları özellikteki programın ,daha ne olduğunu bile bilmediklerini gördüm, adamlar başka bir yerden almış koymuş daha ne olduğunu bile bilmiyorlar.

bende kibarca kendilerini uyardım, ve bilgi verdim, ve eğer bu şekilde hizmet vermiyor iseniz web sitenizde yazdığınız özellikleride değiştirin dedim.boşuna milleti oyalamayın dedim.fakat aradan 3 hafta geçmesine rağmen adamlar hala başkalarından kopyaladıkları özellikleri sitede yazıyorlar.

bende bu ciddiyetsizliği görünce ,diğer hizmetlerde de aynı ciddiyetsizliği sergiliyebilirler diye ,domain almaktan vazgeçtim.
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-04-10, 22:24
Member
 
Üyelik tarihi: Dec 2004
Mesajlar: 346
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
UndeaD is an unknown quantity at this point
Standart

valla 3.5 $ ken almıştım ben domainleri..
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ogo Kullanan Var Mı? eTre Modem Yazıcı Bellek HD 1 2006-07-29 18:10
Bu sponsoru kullanan var mi? adresim Internetten Para 0 2006-04-11 04:15
cashclicking.com kullanan LUGAS Internetten Para 0 2006-01-23 02:01
www.sextronix.com kullanan var mı? dedektif Internetten Para 5 2005-06-26 12:05
ms sql kullanan aslanbey34 Web Hosting Kurulum ve Ayarlar 0 2004-10-03 18:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:17 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox