![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Çok iyi düşünülmüş bir konu aslında ve bence bir koparatif gibi bişey olabilir. Tabii bir koperatif kadar ayrıntılı bişey olaması tabii ki gerekmez. Benim en büyük sorunum Bazı arkadaşların fiyat hesaplaması yapamadan host satması ve hem kendilerini hemde müşterilerini madur edip sektöre darbe vurması eğer birleşirsek fiyatları aynı tutup müşterilerin hizmet e para vermelerini sağlıyabiliriz.
|
|
||||
|
Nasıl birleşme olmalı mesela ?
interflora gibi falan mı ? müşterinin bulunduğu konuma göre kooperatife kayıtlı hosting firmasına yönlendirilmesi gibi mi ? Arkadaşlar burası Türkiye. Kendinizi kandırıp boşa vakit kaybetmeyin bence bu tarz konularla.
|
şu kredi kartıyla ödeme sistemi türkiyeden sağlam bir banka veya firmadan kurulsa
|
ya bence kurulmaması cok mantıklı bence nıye dersen ozel calısan ek ıs yapan ınsanlar var bı sunucu kıralıyor bır web sablonu buluyor basıtce tasarlıyor veya bı scrıpt sonrada forumlarda reklamlar vs. yapılıyor ne vergı var ne fatura var yok. yanı bankalarda postları sırketler harıcı vermıyor tabıkıde bu yuzden boyle olması daha ıyı bence dıye dusunuyorum bide yerel sunuculara agırlık verılıp (telekomdan baglantıların daha uygun olması ıcın bırlık olunmalı adsl in tr ye gelmesı gıbı ) ınternetı daha hızlı kullanmak ıcın atılımlar yapılmalıdır dıye dusunuyorum
saygılar...
|
Alıntı:
|
|
||||
|
şerefz kullanıcı 1mb deneme hesabı istiyor zehir atıyor... boleleri...
|
1 senedir host işi yapıyordum Belki duymuşsunuzdur. " AS Grup " adı altında yapıyordum işlerimi. ve O kadar bunalttılarki müşteriler inanın artık Boğazıma kadar geldi. Müşterilerimin biri bile şikayet etmedi bugüne kadar. sürekli müsemma gösterdim ne derlerse tamam dedim. ve inanın o kadar abarttılarki isteklerini scriptinde hata çıksa bana sormaya başlıyorlar. şu - bu ne varsa Weble alakalı bütün soruları bana soruyorlar onlar yüzünden kendime ve kendi sitelerime 1 sn vakit ayıramamaya başladım. Son olarak komple bitirdim. Kapattım AS Grup u 1 ay önceden kapatıyoruz haberini verdim ve bugün Bu akşam Bütün Hostları Serverden siliyorum. Toplam 150 müşterim vardı. ve inanın %60 ından memnun değildim.
|
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|