Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-28, 13:09
IndexServers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
IndexServers will become famous soon enough
Post Hosting Firmaların Dertleri ve Sorunları :)

Merhaba
forumda herkez bir konu açıyor firmasından şikayetçi olanlar firma araştıranlar yorumlar istekler bulunuyorda neden hosting firmaların derlerini sorunlarını anlatacağı bir konu yok onu anlamadıgımdan bu konuyu açtım evet artık hosting firmaları dertlerini sorunlarını buraya yazarlarsa seviniriz.

Not: Yanlış anlaşılma olmasın sadece hosting firmaların arasındaki dayanışmayı biraz yüksek tutmak için açtım...Birde hosting firmalarıda kendilerini anlatacak biri konu olsun diye...İlginize çok teşekkür ederiz.Yorumlarınızı bekleriz.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-28, 14:06
Hostsatis.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
Hostsatis.Com is an unknown quantity at this point

Çok iyi düşünülmüş bir konu aslında ve bence bir koparatif gibi bişey olabilir. Tabii bir koperatif kadar ayrıntılı bişey olaması tabii ki gerekmez. Benim en büyük sorunum Bazı arkadaşların fiyat hesaplaması yapamadan host satması ve hem kendilerini hemde müşterilerini madur edip sektöre darbe vurması eğer birleşirsek fiyatları aynı tutup müşterilerin hizmet e para vermelerini sağlıyabiliriz.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 02:43
Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
Batu is an unknown quantity at this point

Nasıl birleşme olmalı mesela ? interflora gibi falan mı ? müşterinin bulunduğu konuma göre kooperatife kayıtlı hosting firmasına yönlendirilmesi gibi mi ? Arkadaşlar burası Türkiye. Kendinizi kandırıp boşa vakit kaybetmeyin bence bu tarz konularla.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 09:04
Mack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Mack is an unknown quantity at this point

şu kredi kartıyla ödeme sistemi türkiyeden sağlam bir banka veya firmadan kurulsa

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 09:27
mk++ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Extreme M

Blog Entries: 2
eTicaret: %91/9
mk++ is on a distinguished road

ya bence kurulmaması cok mantıklı bence nıye dersen ozel calısan ek ıs yapan ınsanlar var bı sunucu kıralıyor bır web sablonu buluyor basıtce tasarlıyor veya bı scrıpt sonrada forumlarda reklamlar vs. yapılıyor ne vergı var ne fatura var yok. yanı bankalarda postları sırketler harıcı vermıyor tabıkıde bu yuzden boyle olması daha ıyı bence dıye dusunuyorum bide yerel sunuculara agırlık verılıp (telekomdan baglantıların daha uygun olması ıcın bırlık olunmalı adsl in tr ye gelmesı gıbı ) ınternetı daha hızlı kullanmak ıcın atılımlar yapılmalıdır dıye dusunuyorum
saygılar...

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 10:07
Member

Tecrübe Puanı: 0
UndeaD is an unknown quantity at this point

TR'deki Sunucu Fiyatları Ucuzlasa !! Yüksek Bağlantı Hızları.. !! Olsa.. Dedicatedlerde.

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 16:26
Member

Alıntı:
Batu´isimli üyeden Alıntı
Nasıl birleşme olmalı mesela ? interflora gibi falan mı ? müşterinin bulunduğu konuma göre kooperatife kayıtlı hosting firmasına yönlendirilmesi gibi mi ? burası Türkiye. Kendinizi kandırıp boşa vakit kaybetmeyin bence bu tarz konularla.
Batu bey yapıcı ve ciddi eleştirileriiz varsa yazınız Yoksa lütfen boş işlerle uğraşmadan kendi işinize bakınız.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 16:34
ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

ugurcan is an unknown quantity at this point

şerefz kullanıcı 1mb deneme hesabı istiyor zehir atıyor... boleleri...

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 16:53
dsgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

dsgnr is on a distinguished road

1 senedir host işi yapıyordum Belki duymuşsunuzdur. " AS Grup " adı altında yapıyordum işlerimi. ve O kadar bunalttılarki müşteriler inanın artık Boğazıma kadar geldi. Müşterilerimin biri bile şikayet etmedi bugüne kadar. sürekli müsemma gösterdim ne derlerse tamam dedim. ve inanın o kadar abarttılarki isteklerini scriptinde hata çıksa bana sormaya başlıyorlar. şu - bu ne varsa Weble alakalı bütün soruları bana soruyorlar onlar yüzünden kendime ve kendi sitelerime 1 sn vakit ayıramamaya başladım. Son olarak komple bitirdim. Kapattım AS Grup u 1 ay önceden kapatıyoruz haberini verdim ve bugün Bu akşam Bütün Hostları Serverden siliyorum. Toplam 150 müşterim vardı. ve inanın %60 ından memnun değildim.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-03-31, 17:11
Member

Alıntı:
dsgnr´isimli üyeden Alıntı
1 senedir host işi yapıyordum Belki duymuşsunuzdur. " AS Grup " adı altında yapıyordum işlerimi. ve O kadar bunalttılarki müşteriler inanın artık Boğazıma kadar geldi. Müşterilerimin biri bile şikayet etmedi bugüne kadar. sürekli müsemma gösterdim ne derlerse tamam dedim. ve inanın o kadar abarttılarki isteklerini scriptinde hata çıksa bana sormaya başlıyorlar. şu - bu ne varsa Weble alakalı bütün soruları bana soruyorlar onlar yüzünden kendime ve kendi sitelerime 1 sn vakit ayıramamaya başladım. Son olarak komple bitirdim. Kapattım AS Grup u 1 ay önceden kapatıyoruz haberini verdim ve bugün Bu akşam Bütün Hostları Serverden siliyorum. Toplam 150 müşterim vardı. ve inanın %60 ından memnun değildim.
Adınıza üzüldüm. Dediğiniz çok doğru sizin iyiniyetinizi bazı suistimal edebiliyorlar bizde de benzer olaylar oluyor. Biz de daha çok bilgisizlikten oluyor. Yani Müşterimiz nasıl yapacağını bilmiyor. Biz direk olarak yapmıyoruz sadece yol gösteriyoruz bazıları anlayışla karşılıyorbazıları ise tahmin edilebileceği gibi böyle iş mi olur para verdim yapıcaksın diyor tabii anlatabildiğimize anlatıyoruz.

Seçenekler
Stil