![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi: http://www.kanalforum.com/
Sponsorluk Süresi: Hosting Firmasının Belirlediği Süre Kadar... Sitenin açılış tarihi: 05/02/2007 Kategori, sitenin içeriği nedir: Forum Paylasım Günlük hit sayısı, kaynak link: 700-900 Arası Tekil Hit Günlük En Az 180 Yeni Üye Kaydı Banlı olduğu sponsor varmı: YOK Banlı olduğu arama motoru varmı: YOK Kullanılan yazılımlar: VBULLETIN LISANSLI Yazılım Lisans sonlanma zamanı: OWNED ( ÖMÜR BOYU ) Sitenin kullanılmasında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK İstenilen minumum alan : 4 GB İstenilen minumum bandwith : 40 GB Kontrol Panel : PLESK & CPANEL İstenen platform/işetim sistemi: Linux Mail/Veritabanı sayısı: Sınırsız Ek Özellikler : Msql Desteği Yayınlayacağı Reklam Türü ve Boyutu : Hosting Firmasının Banner Anasayfa ve Butun Mesajların Altında 468*64 Banner Devam Eden Reklam Anlaşması : YOK Doldurulması opsiyonel alanlar Sponsorluk nedeni (opsiyonel): Karşılıklı Ticaret ![]() PR değeri: Pr 1 Alexa sıralaması: 398.459 Üyesi varsa üye sayısı: Şimdilik Üyeler: 12.600 Eklemek istediği notlar:Şimdiden Hayırlı Olsun... Şimdiden Herkese Teşekkürler... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|