![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba yaklaşık kullanılan adı ile 2 yıldır bilişim-internet teknolojilerinde faaliyet gösteren firma,
- Firma Adı - Alan Adları - Awbs Sistemi ve Teması - Reseller Club Bayiliği (Tercihe bağlı olarak.) Olarak satılacaktır. Satışın nedeni askerliktir. Müşteriler devir edilmeyecek olup genellikle yıllık ödemeler ile hizmet alan müşteriler bulunmakta olup müşterilere geri ödeme yapılacaktır. Teklif verecek kişilerin işinde iyi bir konuma sahip ve ciddi olması tercih sebebidir. Bugüne kadar söz konusu yer ile ilgili bir tek bile şikayet olmamış-görülmemiştir. Bu nedenle devir ettikten sonra adın lekelenmesini istenilmemektedir. İlgilenenlerin benimle değil; rootbalancer@gmail.com mail adresi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. fiyat olarak herhangi bir düşünce bulunmamaktadır.
|
rootbalancer@gmail.com msn adresınız mı değilse pm olarak atarsanı sevınıırım !
|
|
||||
|
Sadece mail adresidir.
Msn adresi yoktur. Mail ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılar.
|
bu bahsini yaptiğiniz kişi benimle bir iletişime geçsin
|
|
||||
|
Görüşmek isteyen mail adresi ile iletişime geçebilir. En az 5.000.-YTL olarak düşünülmektedir.
Bu fiyatı verebilecek arkadaşlar iletişime geçebilirler. Bunun haricinde kimse ile iletişime geçilmiyor. İsteyen varsa kendisi iletişime geçsin. Kolay gele..
| Stil | |
|
|