Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-09, 16:06
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
MustiX is an unknown quantity at this point
Arrow ispro.net.tr

Arkadaşlar 2003'ten beri hosting işlemleri için kullandığım firma, sunucuları izmirde, resellone.net in domain reselleri, uygun fiyatlı hizmet sunuyor ve kullanmadığınız servisler için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz, kredi kartı ve havale yoluyla ödeme yapabiliyorsunuz. 7x24 teknik destek sunuyorlar..

godaddy nin (bireysel kullanıcılar için) fiyat artırdığı şu günlerde hosting alan müşterilerine .com, net, org, biz, info, us domainler 8.95 ytl ve domain transfer ücreti 0.95 ytl...

www.ispro.net.tr kullanan arkadaşlardan olumlu ve olumsuz görüşlerini bu başlık altına alalım.
iyi çalışmalar

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-09-09, 16:27
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
cosef is an unknown quantity at this point

Alıntı:
MustiX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar 2003'ten beri hosting işlemleri için kullandığım firma, sunucuları izmirde, resellone.net in domain reselleri, uygun fiyatlı hizmet sunuyor ve kullanmadığınız servisler için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz, kredi kartı ve havale yoluyla ödeme yapabiliyorsunuz. 7x24 teknik destek sunuyorlar..

godaddy nin (bireysel kullanıcılar için) fiyat artırdığı şu günlerde hosting alan müşterilerine .com, net, org, biz, info, us domainler 8.95 ytl ve domain transfer ücreti 0.95 ytl...

www.ispro.net.tr kullanan arkadaşlardan olumlu ve olumsuz görüşlerini bu başlık altına alalım.
iyi çalışmalar
Fiyatlarına baktım linux host fiyatları uygun geldi.
Deneyip bakmak lazım aslında
Sağolasın teşekkürler

Tags
ispro, ispro.net, ispro.net.tr, resellone

Seçenekler
Stil