![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba
Firmamiz 2007 de SuntiHosting olarak başlamiştir. ve 2008 başlarinda HDDServers olarak devam etmiştir. Firma Bilgileri Şirket Adı :HDDServers Bilgisayar ve Bilisim İnternet Hizmetleri Açılış Tarihi : 2008-04-13 Şirket İnternet Siteleri :www.HDDBilgisayar.com www.HDDServers.com Yetkili Kişiler : DOĞAN MANER Adres :Hasim işcan cad efes2 apt no13/BORNOVA/İZMİR Telefon : 05352548869 E-posta : destek@hddservers.com info@hddservers.com Resmi Bilgiler Ticaret Odası ve Ticaret Sicil : (İşlemler devam etmekte) Vergi Dairesi : (İşlemler devam etmekte) Vergi Numarası :İşlemler devam etmekte ) Vergi Sicil No: İşlemler devam etmekte) Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi : (YS:1045) Hizmetlerimiz Web hosting satışı Virtual sunucu Kiralık sunucu Alan adı satışı Web hosting bayilik satışı Sistem kurulumu ve alt yapı düzenlemesi Bilgisayar bakım ve onarım – teknik servis Oem parça satışı Kartuş ve Toner dolumu Bilgisayar sarf malzemeleri Bilgisayar satışı ÇÖZÜM ORTAKLARİMİZ. Resellerclub Arena TEKMAR YURTİÇİ KARGO Konu HDDServers tarafından (2008-09-09 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
selam burası şirket tanıtım bölümü..
Siz şu anda şirket değilsiniz.. Resmi Bilgiler Ticaret Odası ve Ticaret Sicil : (İşlemler devam etmekte) Vergi Dairesi : (İşlemler devam etmekte) Vergi Numarası :İşlemler devam etmekte ) Vergi Sicil No: İşlemler devam etmekte) Yukarıda sayılı olan herşeyi almak yarım gün bile sürmüyor.. herhangi bir muhasebeci ile anlaip 1 gündede alabilirsin.. ama şu anda bu bölüme konu açma hakkının olmadığını düşünüyorum.. vergi levhanı vs vs aldiğinda konu açmanı tavsiye ederim.. yani yarın alacaz yarından sonra alacaz demeyin aldığınızda gelip konu açın konunuz moderatorlere size şirket olmadan konu açtığınız için report edilmiştir. Konu gf8 tarafından (2008-09-09 Saat 09:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
"1.Limited Şirket kurulumu, şirket kurulumu için gerekli evraklar hazır ise, ortalama bir hafta sürüyor." 1 Günde kim ne yapabilir Türkiyede bunu vurgulamak istedim. |
|
||||
|
Alıntı:
Konuyu daha fazla dagitmayalim tşk ler
|
|
||||
|
HDDserver'sın LTD kurduğunu sanmıyorum Şahıs Firması kuruyordur. Bunun kurulum sürecide şudur
1. Gün evrakları hazırlarsın teslim edersin 2. Gün vergi dairesinden yoklamaya gelirler ve gerekli tutanağı tutarlar aynı gün veya 3. gün vergi levhan çıkmış olur. Aynı gün oda kaydınıda tamamlayabilirsin. Tabi bu işlemlerde muhasebecin önemli uyuz ve vurdum duymaz biri ise işlerin biraz daha yavaş ilerler.
|
Alıntı:
senin o yukarıda saydıklarını 1 ay sürüyor dediklerini beni muhasebeci 1 gün bile sürmedi ![]() senin alacağin sadece vergi levhası yarım gün.. hepsini halletti ertesi gün vergi levhamı getirdi.. bilmiyorsan bilen birileri ile konuş.. sana yardımcı olurlar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|