![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaslar uygun bir kategori midir bilemiyorum ama aynen koyuyorum ve yorumlarinizi bekliyorum....
Allahaskina domain aldigim yerin dns ini kullanmak icin hostumdan izin almam mi gerekir biri bana soylesin? ### orhan Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 04:49 PM Iyi gunler. hesabim bi sekilde kilitlenmis. Ftp sifremde calismiyor. Tamamen iptal olmus. Neden giremiyorum? control panleine de giris yapamiyorum. ### Destek Turkishost Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 04:58 PM Değerli müşterimiz, Kendinize özel name server oluşturup izniniz olmadığı halde sunucularımıza yönlendirmişsiniz. Bu yüzden hesabınız durduruldu lütfen dns adreslerinizi değiştirip turkishost.com'a ait olan dns adreslerini kullanınız değişikliği yaptıktan sonra bildirin hesabınız aktif edilecektir. Ayrıca oluşturduğunuz alt name serverları silmeyi unutmayınız. Saygılarımızla, Destek Turkishost Nettesin İnternet ve Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti. www.turkishost.com ### orhan Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 05:01 PM Boyle bir yasak hayatimda duymadim ben! Cok sacma, kendi name serverimi kullanacagim, kullanamayacaksam hesabimi iptal edip parami iade ediniz. tesekkurler. ### orhan Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 05:08 PM Ayrica yaptiginiz terbiyesizlik bi uyari mesaji bile gondermeden hesabimi kapatiyorsunuz... Cevabiniz bekliyorum.... ### Destek Turkishost Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 05:16 PM Değerli müşterimiz, Verdiğimiz hizmette ÖZEL NAME SERVER Kullanabileceğinize dair bir ibare varmı? Sadece Reseller hostinler Özel name server kullanabilirler. Bunun dışındaki normal hostinglere özel name server kullanımına izin vermemekteyiz. Siteniz kapatılmadan önce size e-posta gönderilmiştir. Uyarı yapmaksızın kapatılması mümkün değildir. Hostinginiz iade koşullarına uygun değildir. Saygılarımızla, Destek Turkishost Nettesin İnternet ve Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti. www.turkishost.com ### orhan Gönderim Tarihi: 06 Sep 2008 05:22 PM Saygisizlik etmek istemiyorum ama seni oraya koyan adamda kabahat... Bi kere oncelikel ogren hizmet kosullarinda ne yazdigini ne yazmadigini. Ozel Name server istedigim yerden kullanirim size mi sorucam... Bi suru ozel name server hizmeti veren yer var. OZEL NAME SERVER KULLANAYACAGIMIZA DAIR IBARE VAR MI, SIZENIZIN HERHANGI BIYERINDE ? Mail falan gelemedi bana, gelmis olsa tepki vermek icin bugunu beklemezdim. Hesabii simdi acin neyse DNSlerini gonderin bana duzleticem... TESEKKURLER!!!!!!!! ### |
![]() |
| Tags |
| hosting, hostingler, turkishost, Turkishost Hosting, turkishost.com |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|