![]() |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar beni Görüntülü Derslerimle tanıyorsunuz
Ama nicroturk.com HOSTİNG hizmetide veriyor.. 5 GB Alan 30 GB Trafik Diğer özellikler sınırsız. Yıllık : 25 YTL Kampanyam sitemde yer almıyor. Neden ? Sadece bu güzel forumun üyeleri için yaptığım bir kampanyadır. Kampanyamız konu üzerinden İPTAL demediğim zamana kadar geçerlidir. iletisim@nicroturk.com MSN adresi üzerinden görüşebiliriz. Saygılarımla |
|
|||
|
kampanyayı firmalar yapar..
|
|
|||
|
bu konu kirletmek değilki.?
az önce dediğim gibi kampanyayı firmalar yapar.. Senin ne faliyet belgen var hadi faliyet belgen var ama vergi levhan varmı.? varsa nerede siteye internet hizmetleri yazmak kolay ünvanınız nerede..? biz bunları sorarkenmi kirletiyoruz konunu bunları sormak konu kirletmek ise kabulum kirletiyorum.. Ya senin yaptiğin.? Lafa gelince konumu kirletiyorsunuz diyorsunnuz ne konusu ne firması hani .? az mantıklı olalım yaws Vergi kaçıran birisisin yüzün kızaracağına birde konumu kirletiyorsunuz diyorsunuz.. Hem bu Bölüm şirket tanıtım bölümü şirketini tanıtırsın eğer varsa.. Konu gf8 tarafından (2008-08-26 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
)neyin korumasında olursan ol yaptığın satışın faturasını nasıl kesiceksin sitende yer alan internet hizmetleri ünvanın yok HT server ile bi işin yok senin HT serverin satışı bilgileri kendisine aittir böyle bir mantık varmı HTserverin yerindeğim die az mantıklı olun iyi o zaman bizde vergimizi iptal edelim söyleyelim yurt dişinın himayesindeyiz DC nin himayesindeyiz mantıklımı.? resmen vergi kaçiriyorsun bunu sana maliye sorduğunda HTserverin himayesindemiyim diceksin mantık mantık... benim bir dünya bayim var hangisi diyebilir fatura için dearshele bağliyiz die.. onların satışı onlara boşu boşuna kendinize bir başkasınıda kandırmayın.. al vergi levhanı olsun bitsin olay budur.. Konu gf8 tarafından (2008-08-26 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|