![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar;
99.8 Optime Garantisi İle Hızlı Ve Kesintisiz Sunucularda Sizde Yerinizi Ayırtmak İstemezmisiniz ? O Halde Durmayın Sizde KobiHost.NET Internet Hizmetleri'nin O Harika Fırsatlarından Yararlanın... HOSTİNG PAKETLERİMİZ --------------------------------------- Host 100 Paketi - 100MB Web Alanı - 5000MB Trafik - PHP,CGI,MYSQL Destegi - Limitsiz E-mail Hesabı - Limitsiz Veritabanı YILLIK SADECE 15 .00 YTL --------------------------------------- HOST 250 Paketi - 250MB Web Alanı - 7000MB Trafik - PHP,CGI,MYSQL Destegi - Limitsiz E-mail Hesabı - Limitsiz Veritabanı YILLIK SADECE 30 .00 YTL --------------------------------------- --------------------------------------- RESELLER PAKETLERİMİZ --------------------------------------- R-1000 Paketi - 1000 MB alan - 5 GB aylık trafik - 10 domain ekleme - PHP desteği - Sınırsız Veritabanı - Sınırsız Mail Hesabı Oluşturma WHM/Cpanel Kontrol Paneli AYLIK SADECE 15 .00 YTL --------------------------------------- R-2000 Paketi - 2500 MB alan - 8 GB aylık trafik - 20 domain ekleme - PHP desteği - Sınırsız Veritabanı - Sınırsız Mail Hesabı Oluşturma WHM/Cpanel Kontrol Paneli AYLIK SADECE 30 .00 YTL Online Destek Msn Adresimiz : destek@kobihost.net KobiHost.NET - Hosting,Domain,Reseller,Alan Adi,Bayilik,Radyo Host,Web Tasarim www.kobihost.net |
![]() |
| Tags |
| domain, host, hosting, kobihost, reseller |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|