![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
evet bir kaç tavsiyede bulunduk sapittilar konuyu...
Ve özellikle tavsiye ederken kendimi konu dışı tuttum isim vermedim ama nerden nreye geldi
|
|
||||
|
Bana az mantıklı ol diyorsun ama sen mantıklı olmuyorsun, host işi yapan kaç adam böyle bişey yapıyor, kaç adam üstü kapalı şekilde kendisini tarif ediyorki? Sen insanlara faydalı olmak değil kendi reklamını yapmak istiyorsun. Kelime oyunları yapmayı bırak, faydalı olmak için ben sana güzel bir öneride bulundum bunları dene bence. Sen kendini övme bırak başkaları seni övsün.
Konu gerçekten saptı o yüzden kapatıyorum konuyu.
Sitenizin açılmamasından bıktıysanız HostGator size göre. Konu Loi tarafından (2008-09-15 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| BİZ HEPİMİZ HİLECİYİZ - Part 4 | This thread | Refback | 2008-11-10 15:54 | |
| Kb.com.tr Domain Yenilemiyor !!! - Sayfa 5 - Google Fan Webmaster Forum | Post #0 | Refback | 2008-08-13 03:09 | |