Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (2) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 00:58
akineroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
akineroglu is an unknown quantity at this point

Merhaba;
Öncelikle kişinin iadesinin yapılmamasının sebebi tehditkar ve ağza alınmayacak kelimeler sarf etmesidir.Kendisi hakkında Diyarbakır 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne maddi manevi tazminat açılmıştır.
KB Firması Tr'nin en çok domain barındıran firmalarından biridir 39 YTL gibi küçük bir mevlaya tenezzül etmeyeceğini sizler daha iyi bilirsiniz.
Müşterilerinin %99.99'unu memnun eden firma bulmak zor.Kendilerine sürekli maillerde olsun ticketlar'da olsun cevaplar verilmiştir.Kendisi bunlara rağmen tehditkar konuştuğundan dolayı iadesi yapılmamıştır.
Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.Bunun için kartelekom@hotmail.com adresine mail çekmesi yeterli olacaktır.

Surkent Host firması hiç bir alakamız yoktur.Kendileri Diyarbakır merkez orjinli bir firma bizde Bismil ilçesinde olan bir firmayız.Meyve veren ağaç taşlanır anlımız açık.
Profesyonellik ve Kurumsallık anlayışı gereği konuya başka mesajım olmayacaktır.
İyi forumlar.
Saygılarımla
Akın EROĞLU

#22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 02:25
Ekstra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fe-ner-bah-çe ->Hece Hece

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/13
Ekstra is on a distinguished road

akineroglu - > 1 değil, 2 değil.

r10da bir elemanın kredi kartından 300-400 ytl arası bir rakam çekmişin.

Ticketlarda "kardaş"lı konuşmalar falan.

Sen iyinetten neden hala banlanmıyorsun onu anlamıyorum.

#23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 02:32
biRtuRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %50/0
biRtuRk is on a distinguished road

Alıntı:
draga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-1,5k arası değişiyor
inşallah yasamazsin ama hitlerin 4k ve uzeri olunca aninda suspended yapiyorlar ki host olsa tamam reseller ve domain sayisi 1

#24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 04:22
Loi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Loi Loi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Dumuratör

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/4
Loi has a spectacular aura aboutLoi has a spectacular aura about

Alıntı:
akineroglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba;
Öncelikle kişinin iadesinin yapılmamasının sebebi tehditkar ve ağza alınmayacak kelimeler sarf etmesidir.Kendisi hakkında Diyarbakır 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne maddi manevi tazminat açılmıştır.
KB Firması Tr'nin en çok domain barındıran firmalarından biridir 39 YTL gibi küçük bir mevlaya tenezzül etmeyeceğini sizler daha iyi bilirsiniz.
Müşterilerinin %99.99'unu memnun eden firma bulmak zor.Kendilerine sürekli maillerde olsun ticketlar'da olsun cevaplar verilmiştir.Kendisi bunlara rağmen tehditkar konuştuğundan dolayı iadesi yapılmamıştır.
Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.Bunun için kartelekom@hotmail.com adresine mail çekmesi yeterli olacaktır.

Surkent Host firması hiç bir alakamız yoktur.Kendileri Diyarbakır merkez orjinli bir firma bizde Bismil ilçesinde olan bir firmayız.Meyve veren ağaç taşlanır anlımız açık.
Profesyonellik ve Kurumsallık anlayışı gereği konuya başka mesajım olmayacaktır.
İyi forumlar.
Saygılarımla
Akın EROĞLU
Açmış olduğunuz davanın dosya numarasını verirmisiniz incelemek isterim. Ayrıca mevla değil mebla olacaktı.

#25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 10:15
Gold Member

eTicaret: %86/5
draga is on a distinguished road

Alıntı:
Ekstra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
akineroglu - > 1 değil, 2 değil.

r10da bir elemanın kredi kartından 300-400 ytl arası bir rakam çekmişin.

Ticketlarda "kardaş"lı konuşmalar falan.

Sen iyinetten neden hala banlanmıyorsun onu anlamıyorum.
Pardonda ticketı siz mi attınız ? Ticket cevaplarında "Bey,Beyfendi ve efendim" gibi saygı kelimeleri ile insanlara hitap ediliyor. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Bunlar diğer host firmalarının yaptığı çirkeflikten öte değildir.

@ 4k olduğumda vps ye geçerim normal bir host tabi ki dayanamaz

#26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 11:56
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
ByMedCezir is an unknown quantity at this point

hahauhauhea vallahi varya gülmekten yerlere yattımd esem yeridir ben kötü söz kullanmışım öyle mi şuraya kullandığım hakarete varan yazıları yazında herkesin içinde utanıp tüm türkiyedne özür diliyeyyim. daha önce de dediğim gibi bunu yazdıktan sonra böyle bişey yapacaklarını demiştim. dediğim gibi tüm ticket, mail kayıtları elimde mevcuttur. demişlerki Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.ben bunu yazdım maden iade yapmıyorsunuz istediğim bi firmaya paramı yönlendirin onlardan hizmet alayım diye. ama bu sözüme geri dönüş yapılmadı. şimdi de böyle diyorlar. sürekli ticketlerle döndüler ever ama hepsinin sonu aynı tamam efendim iadeniz yapılacak tamam hallediyoruz çekin paranızı aynen bu şekil. ama hiçbir zaman iademig eri alamadım.
burda bi tehdit varsa o da sizin yaptığınız tehdittir. gerekeni yapcam dedim forumalra yazacam bunu dedim iyi öleyse yaz da senin paranı onlar versin diyen siz değilmiydiniz. birazdan o mesajları yayınlarım burada hiç merak etmeyin.

saygılar kolay gelsin.

ha burada bunu yazdımda aklıma geldi mesajlarımın sonuna bakın her zaman için böyle kötü hizmet vermelerine rağmen saygı çerçevesinde mesajlarımı sonlandırıyodum. ama sizde bunu anlama kabiliyeti nerde. hala iade yapmamak için bana iftira atıyorsunuz. yazıklar olsun. sonra da allaha nasıl hespa vereceksiniz diyorsunuz diğer eleştirenlere hadi burada da allahı koyun pazarlığa hadi beklenir sizden

#27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 11:58
Junior Member

ayrıca draga denen kişi de bunları melek görü sanırım ondan toz kondurmuyo. şimdi kendisine iftira atmak istemem ama sanki firma sahibi gibi mesajlar yazıo bravo sana da mağdurun değil mağdur edenin yanında olmak yakışıo zaten size

#28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 12:04
Junior Member

buyrun ticketlerime ne güzel cevap vermişler bakın isterlerse hizmet alabilirmişim. son ticketime ve verilen cevaba bakın. daha doğrusu verilmeyen

Konu ByMedCezir tarafından (2008-08-13 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir..

#29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 12:12
Gold Member

eTicaret: %86/5
draga is on a distinguished road

Ben ne sizin yanınızdayım ne Kar Bilişim'in. Ben sadece kullandığım hizmeti anlattım. Elbet sorunlarınız olabilir ama bu demek değil ki herkesle sorunları var.

#30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 12:16
Junior Member

herkezle sorunları yok diye sorunu olan kişinin sorununu yok sayamazsınız. 10 bin kişyi memnun ederler belki ama birini mağdur ederlerse 10 bin kişyi mutlue diyorlar diye o mağduru yok sayamassınız.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
BİZ HEPİMİZ HİLECİYİZ - Part 4 This thread Refback 2008-11-10 15:54
Kb.com.tr Domain Yenilemiyor !!! - Sayfa 5 - Google Fan Webmaster Forum Post #0 Refback 2008-08-13 03:09