![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba;
Öncelikle kişinin iadesinin yapılmamasının sebebi tehditkar ve ağza alınmayacak kelimeler sarf etmesidir.Kendisi hakkında Diyarbakır 1.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne maddi manevi tazminat açılmıştır. KB Firması Tr'nin en çok domain barındıran firmalarından biridir 39 YTL gibi küçük bir mevlaya tenezzül etmeyeceğini sizler daha iyi bilirsiniz. Müşterilerinin %99.99'unu memnun eden firma bulmak zor.Kendilerine sürekli maillerde olsun ticketlar'da olsun cevaplar verilmiştir.Kendisi bunlara rağmen tehditkar konuştuğundan dolayı iadesi yapılmamıştır. Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.Bunun için kartelekom@hotmail.com adresine mail çekmesi yeterli olacaktır. Surkent Host firması hiç bir alakamız yoktur.Kendileri Diyarbakır merkez orjinli bir firma bizde Bismil ilçesinde olan bir firmayız.Meyve veren ağaç taşlanır anlımız açık. Profesyonellik ve Kurumsallık anlayışı gereği konuya başka mesajım olmayacaktır. İyi forumlar. Saygılarımla Akın EROĞLU
|
Alıntı:
|
Alıntı:
@ 4k olduğumda vps ye geçerim normal bir host tabi ki dayanamaz
|
|
|||
|
hahauhauhea vallahi varya gülmekten yerlere yattımd esem yeridir
ben kötü söz kullanmışım öyle mi şuraya kullandığım hakarete varan yazıları yazında herkesin içinde utanıp tüm türkiyedne özür diliyeyyim. daha önce de dediğim gibi bunu yazdıktan sonra böyle bişey yapacaklarını demiştim. dediğim gibi tüm ticket, mail kayıtları elimde mevcuttur. demişlerki Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.ben bunu yazdım maden iade yapmıyorsunuz istediğim bi firmaya paramı yönlendirin onlardan hizmet alayım diye. ama bu sözüme geri dönüş yapılmadı. şimdi de böyle diyorlar. sürekli ticketlerle döndüler ever ama hepsinin sonu aynı tamam efendim iadeniz yapılacak tamam hallediyoruz çekin paranızı aynen bu şekil. ama hiçbir zaman iademig eri alamadım.burda bi tehdit varsa o da sizin yaptığınız tehdittir. gerekeni yapcam dedim forumalra yazacam bunu dedim iyi öleyse yaz da senin paranı onlar versin diyen siz değilmiydiniz. birazdan o mesajları yayınlarım burada hiç merak etmeyin. saygılar kolay gelsin. ha burada bunu yazdımda aklıma geldi mesajlarımın sonuna bakın her zaman için böyle kötü hizmet vermelerine rağmen saygı çerçevesinde mesajlarımı sonlandırıyodum. ama sizde bunu anlama kabiliyeti nerde. hala iade yapmamak için bana iftira atıyorsunuz. yazıklar olsun. sonra da allaha nasıl hespa vereceksiniz diyorsunuz diğer eleştirenlere hadi burada da allahı koyun pazarlığa hadi beklenir sizden
|
|
|||
|
ayrıca draga denen kişi de bunları melek görü sanırım ondan toz kondurmuyo. şimdi kendisine iftira atmak istemem ama sanki firma sahibi gibi mesajlar yazıo bravo sana da
mağdurun değil mağdur edenin yanında olmak yakışıo zaten size
|
|
|||
|
buyrun ticketlerime ne güzel cevap vermişler bakın
isterlerse hizmet alabilirmişim. son ticketime ve verilen cevaba bakın. daha doğrusu verilmeyen ![]() ![]()
Konu ByMedCezir tarafından (2008-08-13 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
herkezle sorunları yok diye sorunu olan kişinin sorununu yok sayamazsınız. 10 bin kişyi memnun ederler belki ama birini mağdur ederlerse 10 bin kişyi mutlue diyorlar diye o mağduru yok sayamassınız.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| BİZ HEPİMİZ HİLECİYİZ - Part 4 | This thread | Refback | 2008-11-10 15:54 | |
| Kb.com.tr Domain Yenilemiyor !!! - Sayfa 5 - Google Fan Webmaster Forum | Post #0 | Refback | 2008-08-13 03:09 | |