Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (2) Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-11, 14:39
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
ByMedCezir is an unknown quantity at this point

valla dolandırıcı demeye bile korkuyorum bu inanlara. sonra sırf dolandırıcı dedim diye bile kendilerini haklı çıkartacak şeyler bulurlar. kaç gündür hiçbir destek vermiyolar bu kişiler

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-11, 14:50
biRtuRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %50/0
biRtuRk is on a distinguished road

Alıntı:
Borte45´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakın bu Kb Bilişim,şu meşhur Surkenthost host firmaları serisinin devamı olan Diyarbakırlı hostçu olmasın?

Aynen öyle malesef bir cok insani magdur ediyorlar.... bende magdurlardan biriyim ama bundan sonra tovbeler tovbesi kb.com.tr !!!!

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-11, 22:43
Junior Member

hostbul.net e mail attım firma sahibine ulaştıklarını iademin yapılacağını söylediler. bakalım hostbula güvenimiz boşa mı boşa değil mi anliyacağım umarım adlarına ve kalitelerine uygun bi şekile bana yardımcı olurlar. sizi olaylar hakkında bilgilendireceğim.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-11, 23:49
Gold Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %86/5
draga is on a distinguished road

bymedcezir domainin öyle çok çok süper bir domain değil bir kere.

Bakın size 1 hafta önce Akın beyle aramızda geçen diyaloğu yazıyım;

Öncelikle mail attım siteme kendi pcmden çok yavaş açılıyordu ancak 1-2 arkadaşa sordum normal hızlı açılıyor dedi. Sonra Akın beyde hızlı açılıyor dedi ve sorunla birebir ilgilendi daha sonra msne ekleyip Aykut sunucunu değiştirelimmi diye sordu bende teşekkürler şu anda düzeldi bir sorun olursa tekrar mail atarım dedim.

ve bundan 2 gün önce bir arkadaşım isimtescile (TANINMIŞ BÜYÜK HOST FİRMASI GÜYA) mail attı sunucu değişimi için tesadüfe bakın anlık transfer sınırı 2mb mış arkadaşımın sitesinin bulunduğu sunucuda. Ve cevap ne dersiniz ? Şu kadar ek ücret ödemeniz gerekiyor ve paket yükseltmeniz gerekiyor..

Kb.Com.Tr'deyim host paketimi yükseltip reseller a geçeceğim.

Ben burada şikayet yazan arkadaşa birşey demiyorum tabi ki bazı sorunlar olur, Akın bey buradan size gerekli cevabı yazarak sorununuzu halleder. Merak etmeyin

Ayrıca Yer Sağlayıcı Belgesi, ISO 9001 belgesi ve Vergi Levhası olan bir firma dediğiniz firma olmasına imkan yoktur ve dolandırıcıda değildir kendileri.

Ayrıca KB bilişim değil Kar Bilişim ismi yalnışlık olmasın

NOT: Benim bu firmayla site bağım dışında hiç bir bağlılığım yoktur.

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 01:35
biRtuRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %50/0
biRtuRk is on a distinguished road

kar bilisim de bulunan sitenin hiti ne kadar ?

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 01:47
Gold Member

1-1,5k arası değişiyor

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 10:46
Junior Member

kardeş sen iyi güzel hoş iyorsun da keşke benim sorunum da seninki gibi oslaydı ve sorunuma karşılık üretilen çözümler oslaydı benim sorunumla seninkinin benzeyen hiçbir yönü yok. ayrıca domainin güzel olup olmaması neyi değiştiriyorki saçma sapan şeyler söylüyorsun. isterse saçmasapan bi domain olsun ne farkedecek. allah allah ya. ben adamlara sipariş verdim siparişimi gerçekleştiremediler almak istediğim domain de güme gitti. ikinci domaini istedim üçbeşgün yine kaydetmediler iade istedim tamam dediler ptt ye gittim yatırmadılar 45 gün sonra dediler 45 gün geçti yine yatırmadılar 45 günün üstünden nerdeyse bir 45 gün daha geçti ama iademi yapmadılar. senin kimi ne savunuyosunqi. elbette iyi yönleri vardır. belki yüz iyi bir kötü yanları vardır ama o kötü yanları onları rezil eder. bundan dolayı o kötü yanlarını iyileştirmeleri lazım. ancak bazı arkadaşların dediği gibi benim gibi sorunla karşılaşanlar da var. bunları çözmek yerine daha da zorlaştırıyorlar.

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 18:57
Junior Member

Shenshakrock is an unknown quantity at this point

walla benımde domaın + host burdan bnde aynı ozellıkte actırmıstım 8gbtı bw 1 ay öyle kaldı 2 ay kaldı sonra bı baktım 4gb a dusurmusler ses cıkartmadım 1 2 ay sonra bı ara sıtede sorun olmustu ona tıcket attım hemen duzelttıler bıde bu bw ı soraım dedım sordum duzeltılecektır dendı ama öyle kaldı hala 4gb ha sorun deıl zaten fazla trafık yok ama aldıkları paranın hakkını wermelıler! bidahada bi iş yapmam o siteyLe =)

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 19:17
LeaD_SoLDieR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

LeaD_SoLDieR is an unknown quantity at this point

ben burayla cok kisa bir sure calistim ve ne olduklarini ogrenmem icinde yetti bana. bunlarin gozleri sizin cebinizdeki para da, hizmetmis destekmis onlar icin onemi yok.
ByMedCezir sana geri odeme yapilacak derler illaki ama inanma ayni seyleri bende yasadim yillik yaptigim odemeyi iade edeceklerini israrla soylemelerine ragmen yapmadilar kendileri. Yapacak birsey yok elbet cikar bi yerden, nereye kadar bu sekilde...

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-12, 19:32
Gold Member

Alıntı:
Shenshakrock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
walla benımde domaın + host burdan bnde aynı ozellıkte actırmıstım 8gbtı bw 1 ay öyle kaldı 2 ay kaldı sonra bı baktım 4gb a dusurmusler ses cıkartmadım 1 2 ay sonra bı ara sıtede sorun olmustu ona tıcket attım hemen duzelttıler bıde bu bw ı soraım dedım sordum duzeltılecektır dendı ama öyle kaldı hala 4gb ha sorun deıl zaten fazla trafık yok ama aldıkları paranın hakkını wermelıler! bidahada bi iş yapmam o siteyLe =)
bu konu hakkında detaylı bilgiyi ben vereyim size. kampanya paketlerininde bulunduğu ana sunucu çökünce tüm paketler linux 1 veya windows 1 e çevrildi otomatikmen. ben ticket attım saniyede yükseltildi.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/102566-kb-bilisim-itinayla-suistimal-edilir-sikayet.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
BİZ HEPİMİZ HİLECİYİZ - Part 4 This thread Refback 2008-11-10 15:54
Kb.com.tr Domain Yenilemiyor !!! - Sayfa 5 - Google Fan Webmaster Forum Post #0 Refback 2008-08-13 03:09