![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Omak Bilişim İnternet Hizmetleri olarak bu ay itibariyle hizmete girmiş bulunmaktayız. Sunduğumuz hizmetler hosting,web tasarım , programlama ,vps, dedicated, reseller,colocation ve voip hizmetidir.
hizmetlerimizi başlatmak için faaliyet belgemizi beklemekteydik ve faaliyet belgemiz elimize ulaştığı anda resmi olarak hizmet sunmaya başladık. Faaliyet belgemiz http://www.omakbilisim.com/images/yer_saglayici.jpg Site görüntümüz ![]() İletişim Bilgilerimiz Kaan OMAK Gsm : +218 92 500 47 55 Site: www.omakbilisim.com Teknik Destek : destek@omakbilisim.com Satış : satis@omakbilisim.com Telefon numaranızı bize bildirin Biz Sizi Arayalım. Not: Telefon numarası olarak lütfen sabit hat numaranızı bildirin. Firmamız yurt dışında bulunmaktadır. İyi Günler
Satılık Kadın Makale Scripti Konu ...::LorD::... tarafından (2008-07-28 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
hayırlı işler ve bol kazançlar
|
teşekkür ederim size de bol kazançlar
|
Hayırlısı olsun;
yanlış anlamayın ama tasarımınız ile ilgili bir fikir vermek istiyorum kullanılan tasarımın elinizde .psd formatında olduğunu varsayarak yazıyorum: bu tür siyah tonlar kullanıldığında ve resim formatı .jpg, gif olarak export edildiğinde sizinde tasarımınızda gördüğünüz PIXELLEŞmeler olur bu tasarımınızı bulanık hatta gözü rahatsız eder bir hale getirir bu tarz siyah ve siyah-beyaz-turuncu tonların birleşiminde imagelarınızı jpg, gif değilde PNG (8 bit PNG) formatında export ederseniz hem bu pixelleşmeler oluşmaz image lar daha kaliteli bir görüntüye sahip olur hemde imagelar boyut olarak jpg, gif e göre daha az yer kaplar. Bu tiyoyuda çoğu kişi bilmez/kimse vermez
|
tüyolar için teşekkürler dikkata alacağım bari bu arada tasarımı sorayım sizce nasıl??
|
Tasarım güzel her zaman favori rengimdir siyah
ama ana sayfada daha fazla içerik olsa daha iyi olur + üst taraftaki butonlarda java script kullanarak üzerine gelindiğinde renk değiştirmeleri örneğin yazıların turuncu olması hoş olur benceve iletişim formuna captcha ve alanların doldurulup doldurulmadığını kontrol eden bir javascript gerekli
|
evet anasayfaya biraz daha içerik koyacağım. üst tarafa da java uygulayacam zaten. iletişim formu için dediğin doğru kontrol eden bir java uygulayayım teşekkürler
| bilişim, hosting, internet hizmetleri, omak, reseller |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|