![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yaklaşık 4 Gün Önce Bir Arkadaşımla Beraber Açtık Eğer Websitesi Yaptırmak İsteyen Olursa Elimizden Geldiğince Yardım Ederiz
http://www.indexbilisim.com Web Tasarım - Grafik Tasarım - Logo Tasarım Firmaların Web Sitesi Güncellemesinide Yapmaktayız. |
|
||||
|
evet bende merak ettim
|
|
|||
|
arkadaşım tasarımı yapıyor ben gereken yerlere kod yazıyorum. Referanslar bölümündeki siteler arkadaşımın referansı ben sadece ona söyledim bunu bunu yap diye benlik birşey gerekmedi 2 sitedede, zaten referanslar bölümündeki sitelerden ücret almadık arkadaş hatrına yapıldı ikiside
Konu indexbilisim tarafından (2008-07-26 Saat 06:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
referans daki www.mertmobilya.net çok ilginç
Birisi mobilya fiyatları hakkında fikir almak isteyecek ama alttaki adsense bannerında başka mobilya reklamını görecek tıklayıp gidecek, site sahibi firma kaybedecek, adsense kodunun sahibi kazanacak, ya bu isimde bir mobilya dükkanı yok yada firma sahibinin başına gelenden haberi yok.
satılık domainler anamuhalefet.com fenerli.net gazetetv.com hafif.net igne.net istanbulfuar.com kadinyeri.com musavirlik.net nefis.org oglak.net sanayici.org sazevi.net soslar.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
|
|||
|
internetten satış yok sadece tanıtım amaçlı ayrıca o sitelerin yapımında benim bi etkenim yok ben sadece bu böyle olsun bu böyle olsun dedim arkadaşımın kişisel referansıdır her 2 sitede, ben sadece tavsiye ettim zaten bedavaya yapılan 1 site ne kadar güzel olabilir ki ? nekadar özen gösterebilirsiniz ki ?
Konu indexbilisim tarafından (2008-07-26 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|