![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar ;
Siz DeğerLi Müşterilerimize Gereken Hizmeti Vermek için Bu İşi Hobi Olarak Değil Gurur Verici Bir İş Olarak Yapıyoruz.AxiHosting Güçlü Ve Hızlı Bir Alt yapıya Sahip Olup Güler Yüzlü Ve Bu Konuda Uzmanlaşmış Ekibi İle Size İyi Bir Hizmet Vermek için Burdadır.. 7 / 24 MSN Destek - Mobile Destek - E-Mail Destek Sunmaktayız... Sunucu Özelliklerimiz ; Intel(R) Xeon(R) CPU X3210 @ 2.13GHz ( 4 Çekirdek ) cPanel Kontrol Panel Türkçe + Whm Panel PHP, MySQL, CGI, Perl, SSI Desteği Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri 1 Gbps Bağlantı Portu Hollanda Lokasyon ( Leaseweb ) Web - Hosting Paketlerimiz : " Web-Hosting " WEB : Www.AxiHosting.Com MSN : satis@axihosting.com ( 7/24 MSN ) NOT : YSFB İçin Başvuru Yapıldı,Onay Beklenmektedir.. |
|
||||
|
iyihost.net çaldığı şeyi dağıtıyor işte
Script filanda değil ne kadar bilgi madurusunuz daha script nedir bilmiyorsunuz..
![]() Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Konu 3fsane tarafından (2008-07-25 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|