![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ücretsiz Hosting Planlari
Güçlü Hosting paketimizde standart olarak PHP5 ve MySQL sabittir. Normal olarak subdomain kullanacaksinizdir. Ayrica FTP programlariyla alaniniza erisebilir, varsa kendinize ait domain adresinizi DNS bilgilerini güncelleyerek kullanabilirsiniz.. Ücretsiz hosting servisimizde siteniz için neye ihtiyaç duyuyorsaniz erisebileceksiniz.. Alacaginiz ücretsiz hosting servisiyle otomatik site kurulum programinida ücretsiz edineceksiniz. Bu program sayesinde günümüzde en çok kullanilan scriptleri bir kaç adimda sitenize kurabileceksiniz üstelik ekstra zaman harcamadan. WordPress, SMF, PhpBB, PHP-Nuke, Php-Fusion ve digerleri 250 MB Alan Vista Panel Web mail 6 GB Aylık Transfer Şifre Korumalı Klasörler POP3 E-mail 3 MySQL veritabanı Automatic installer PHP Flags manager 5 Ek domain FTP Hesabı Php MyAdmin 5 alt domain Dosya yöneticisi (browser upload) Clustered servers www.weblisesi.net |
|
|||
|
Alıntı:
Ayrıca günümüzde hosting paketlerine isim verilir; Mega hosting, Süper hosting gibi. Ve dahası arkadaş vps'den hizmet vermiyor ücretsiz reseller veren siteler var ondan hizmet veriyor. Türkçe ile ilgili eleştirine gelince aynı siteye bakıyoruz eminsin değil mi ? Ve bu işi yapan arkadaşa; hosting 300mb olacak yükseltildi bilgine..
|
|
|||
|
herkes myownfreehost.net ten alıp dağıtmaya başladı ücretsiz diye.. Benim eleştirim sadece lise konusundaydı siteyi fazla incelemedim sadece başlıklara dikkat ettim o kadar zaten incelenecek bi yanıda yok ücretsiz resellerdan ücretsiz host dağıtılıyor ne kadar iyi bir hizmet verilebilir düşünceli..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|