Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-07-19, 23:31
burakergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/1
burakergin is an unknown quantity at this point
Post Grikare İnternet ve Bilişim Hizmetleri

Grikare İnternet ve Bilişim Hizmetleri;

Web Sitemiz:
https://www.grikare.com

Her yönüyle firmamızı tanıtarak yapıcı eleştirileriniz doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirmek, tecrübelerinizden faydalanmak amacıyla bu başlığı açmış bulunuyoruz. Aşağıda verdiğimiz hizmetlere ve firmamıza yönelik bilgiler bulabilirsiniz.

Firmamız aşağıda Hosting ve Dedicated/Co-Location konularında vermeyi taahhüt ettiği tüm hizmetleri ve bu hizmetlere dair ücretsiz eklentileri ve %99.9 Uptime oranını sağlayacağını karşılıklı olarak imzalanmış bir sözleşme ile yasalar çerçevesinde garanti altına almaktadır.

Firmamız Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi için gerekli başvurusunu yapmıştır bu bilgi başvurumuzun onaylanmasını takiben burada duyurulacaktır.

Firmamızdan alacağınız hosting paketlerinde Forum siteleri,Warez, Hack, Adult ve T.C yasalarına aykırı siteler barındırılmamaktadır. Tüm hosting paketlerimizde 7 gün ücret iadesi imkanı vardır.

Hizmetlerimiz;

Alan Adı Tescili:

Firmamız alan adı tescili konusunda partner olarak Enom'u seçmiştir, alan adı tescili ile birlikte URL yönlendirme, E-posta yönlendirme, Sub domain yönlendirme, DNS,MX vb. işlemler ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Alan adı tescili hizmetimizde bütün işlemler anlık yürütülmekle birlikte tüm kontrol kullanıcının elindedir.

Hosting Hizmetlerimiz;

Firmamız müşterilerine bireysel ve kurumsal olarak iki çeşit hosting hizmeti sağlamaktadır. Hosting paketlerimize dahil olarak sağladığımız ekstra avantajlar bulunmaktadır. Bunlar;

SMSUptime:
Tamamen firmamız tarafından geliştirilen yazılımlar sayesinde müşterilerimize ait web siteleri anlık olarak kontrol edilmekte, olası bir problemle karşılaşılması durumunda (Yayın kesilmesi vb.) kullanıcıya anında ve otomatik olarak SMS ile bilgi verilmektedir.

Back-Up:
Tüm sunucularımız her gün yedeklenmektedir. Bununla birlikte her kullanıcımıza özel olarak farklı bir sunucuda FTP Back-Up alanı tahsis edilmektedir.

Ücretsiz Kurulum Desteği:
Tüm hosting müşterilerimize talepleri doğrultusunda joomla, mambo, wordpress, oscommerce, php-nuke vb. yazılımlar ücretsiz kurularak teslim edilmektedir.

Dedicated Server/Co-Location
Firmamız ihtiyaçlarınıza uygun olarak 6 farklı konfigurasyon ve 20 farklı bağlantı çeşidiyle dileyen müşterilerimize yönetimli (managed) dedicated server ve co-location hizmetleri sağlamaktadır. Müşterilerimize tahsis ettiğimiz tüm sunucular ve Co-Location hizmetlerine SMSUptime servisi ücretsiz olarak dahil edilmektedir. Hiç bir sunucumızda havuz tipi bağlantı bulunmamaktadır, verilen hat tamamen sunucuya özeldir ve sözleşme kapsamında garanti altına alınır.

Kurumsal Bilgilerimiz:

Firma Ünvanı: Grikare İnternet ve Bilişim Hizmetleri / Yavuz Selim YILDIZ

Vergi Dairesi: Manavgat V.D.

Vergi Sicil No:: 27026120314

Ticaret Sicil No: 07/133878

İletişim Bilgileri

Adres: A.Pazarci Mah. 1010 Sok. No25 A Manavgat / Antalya

Telefon:0 242 742 78 08

Fax: 0 242 742 78 09

E-Posta: bilgi@grikare.com

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-07-19, 23:37
ZeuQma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %0/0
ZeuQma is an unknown quantity at this point
Talking

Gayet samimi arkadaşlar

Mesafeli sıkıcı konuşmalardan çabucak kurtulup samimi konuşabileceğiniz, hatta arada "yaw sunucuda da sorun yok ama benim canım sıkıldı, muhabbetine aradım " denildiğinde "görüşmeyeli nasılsın?" diyebilen personellerle çalışmanın tadından yenmediği firma

(Ekşi sözlüğe entry giriyor gibi oldu ama gerçeği bu napalım)

Tavsiye ederim..

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-07-19, 23:38
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %100/2
atalay22 is on a distinguished road

yakından takip ettigim bir kuruluş her detayına özenle emek harcadın burak kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Temiz iş anlayışınla müşteri çevrenin genişleyeceğine inanıyorum. Güvenilir teknik destek konusunda sorunsuz çalışansınınız. Başarılar dilerim.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-07-19, 23:40
Junior Member

Teşekkür ederiz, projelerinize hak ettiği hizmetleri vermeye çalışıyoruz

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-02, 16:20
Junior Member

Tüm dedicated sunucularımıza MRTG, KVM IP Monitor, Remote Reboot, SMSUptime özellikleri ücretsiz olarak eklenmiştir.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-02, 20:52
Barcode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

eTicaret: %0/0
Barcode is an unknown quantity at this point
Standart Mrb

Hayırlı satışlar.

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-02, 21:01
KaRaKTeRiM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
[PeHaşPe]

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/12
KaRaKTeRiM is on a distinguished road

güzel bir tasarım olmuş derli toplu bir tasarım, şirket hayırlı uğurlu olsun
iyi çalışmalar

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-02, 21:04
Junior Member

Alıntı:
KaRaKTeRiM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel bir tasarım olmuş derli toplu bir tasarım, şirket hayırlı uğurlu olsun
iyi çalışmalar
Teşekkür ederim, bizimde katkımız olsa da tasarımı başka bir firmaya yaptırdık bayada bir şey ekledik sistemi çözdükten sonra

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-13, 14:06
Junior Member

Back-Up Servislerimiz geliştirilmiştir, yapılan değişiklikler:

Özel olarak hazırladığımız back-up sistemimiz sayesinde sunucularımızdaki tüm web siteleri artık 12 saatte bir yani günde 2 kez yedeklenmektedir.

Kontrol panelimiz için tema çalışması tamamlanmıştır, web hosting kontrol panelimiz artık aşağıdaki gibi görünmektedir, bu çalışma panelin kullanımını oldukça kolaylaştırmıştır. Dileyen kullanıcılarımıza 7 günlük deneme hesabı açılacaktır.

Webmail sistemimizde de yeniliklere gittik, artık Roundcube kullanıyoruz. Tasarım aşağıdaki gibidir;

Alan adı fiyatlarımız aşağıdaki gibi düzenlenmiştir,

https://www.grikare.com/alan_adi_ucretleri.php

Tescil edilen alan adları anında kullanıma açılmaktadır ayrıca alan adlarında URL Yönlendirme, E-Posta Yönlendirme, MX Ayarları, DNS Ayarları, Nameserver kayıt vb. işlemler ücretsiz olup online olarak yapılmakta, anında aktif olmaktadır.

Seçenekler
Stil