![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
|||
|
Bu piyasayi sizin gibiler mahvediyor..
4 GB HOSTun Yıllık normal ücreti 350 / 400 YTL neye dayanarak bu 4 GB alanı yıllık 25 YTL ye veriyorsun yıllık 25 YTL sen kurtaramazsın ki 4 GB alanı Birazz Gercekçi olalım burada bir Dünya Hosting satan kişi var Bu şekilde Satiş olmaz Bu piyasa yukarıda dediğim gibi sizin gibiler yüzünden dibe vuruyor Satiş yaparken Etrafına iyice bir bak sen 25 YTL vericen 4 GB hostu ahmet mehmet gelicek 10 GB hostu 15 YTL ye vericek az mantıklı olun yapamiyorsanız bu işi bu kadar fiyat düşürmeyin satmayın olsun bitsin şimdi sakın kampanya deme böle kampanyada olmaz ben bunu bedava veirrim yine 25 YLT ye vermem ücretlerini düzenlemeni ciddiyetle tavsiye ediyorum Konu gf8 tarafından (2008-04-21 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
kimse yanniş anlamasın
ben genel konuştum bu konunun başliği zaten faul tabi host onun istediği fiyata satar ama burada bir dünya hostcu var ücret verirken onlarıda düşünmesi lazım bu şekilde rekabet olmaz Açık konuşalım mert olalım benim gibi aynı fikre kapilan bir sürü kişi vardir eminim Satiş tarzınız yanliş sen 25 YTL ye 4 Gb alanı satarken ahmet mehmet gelip 15 YTL ye 10 GB satsa olurmu 25 YTL için hem bunun garantisini veremezsin 1 yıl hemde diğer meslektaşlarına büyük bir saygısızlık edersin. ben tutsam 10 Gb alan 10 YTL diye başlık açsam bana ne deseler hakılar.. yukarda dediğm gibi 4 GB alanı ben bedava veririm ama yinede 25 YTL ye vermem herşeyin bir adamı usulu vardir satiş yaparken rekabet yapacam die bu şekilde olmaz.. Hosting piyasasını kalkındırmak sizin bizim müşterilerin ve saticilarin elinde ama bu şekilde olmaz.. |
|
|||
|
Ben kimseyi düşünmem benim politikam budur.Ben bedavada verdim çoğu zaman sunucu benim istersem bedava dağıtırım sizinlede polimiğe falan girmem.Ben rekabet yapmıyorum fiyatım bu sizde satın arkadaşım isterseniz beni bağlamaz benim satmamda sizi bağlamaz.konu çığrından çıktı görevliler kilitlerse sevinirim böyle bir şey olacağını bilsem konu açmazdım.Saygılar.
|
|
|||
|
ben söyleyecek LAf bulamıyorum
tabiki bende plomikten hoşlanmam kimse ile muhattabda olmak istemem muhattab olmak istediklerim zaten bu işi ciddiye alan kişilerdir 25 YTL ye 4 GB alanı gülünç bir rakama satmayan kişilerdir Rekabet ederken kendini ve karşi tarafındakini düşünen kişilerdir ve bu işi en az 7 yıldir yapan firma olmuş resmileşmiş işini 4/4 lük yapan kişilerdir umarım anlatabildim benim yazdıklarımı okuyanların çoğu benimle aynı fikir olduklarına eminim. istersen bedava sat Bedava vermen 25 YTL ye vermenden daha iyidir. üzgünüm ama kendini bir tartman gerekiyor. bundan sonraki mesajlarınıza cevap veremeyebilirim Konu gf8 tarafından (2008-04-21 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
Nedense sizle aynı fikirde bulunan kişiler cvp yazmıyor. Yaptığınız terbiyesizlikten başka birşey değildir. Üyeliğimin ilk gününde böyle bir durumla karşılaştığımada şaşırıyorum.R10'da tanınyan arkadaşlar vardır sorabilirler referanslarımıza bakabilirler almak isteyen müşterilerimiz. |
|
|||
|
Alıntı:
arkadasım sen neden böle sölüyorsun bilmiyorum büyük firmalarda büyük fiyatlar koyuyorlar aldıgımız host aynı host oda aynı destegi veriyor .. buda zaten bizim millet bi degişik ucuz olsa neden ucuz derlerr pahalı olsa ay cok pahalı herkesin bir internet sayfası olması için böle kanpanyalar gerekli zaten adam oraya 4 diede sınır koymus bu nedemek oluyor 4 kısı bu arkadasa yetiyor sana ne oluyorda siz maffediyonuz falan diyim atılmısın konuya nese uzatmaya gerek yok kampanya güzel iyi satıslar .. |
|
|||
|
Sen 4 GB alanı 25 YTL ye bu kadar gülünç bir rakama diğer Hostingcileri düşünmeden
bu fiyata satiyorsan ve ben burdaki hatanı sana anlatarak terbiyeszlik yapiyorsam demekki terbiyesizim senin yaptiğin bu satiş diğer meslektaşlarına Terbiyesizlik değil Gercekten özür dilerim size bu işi anlatmak istemem ama sizden isteyim olumsuz cevap vermeyinz benim dikkatimi buraya Lütfen cekmeyiniz gercekten dikkat cekilecek ve okunulacak bir konu değil burasi.. sen 25 YTL ye 4 GB alan satabilrisin senin boş zamanın çok inan benim senin kadar zamanım yok ben 4 GB alanı 25 YTL ye vermektense Adam gibi şu anda catir çatir host satiyorum ama tabiki senin yaptiğini yapmadan son kez dicem senin bu hatanı uyarmak terbiyesizlikse terbiyesizim sana verebileceğim SIfatı zaten diğer okularımız eminim vermiştir. saygılarımla. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|