![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bu bir kampanya değildir. Bu hosting fiyatlarında bir piyasa balansı ayarlamasıdır.
1 - Hosting işinde fahiş fiyatlandırma dönemini kapatıyoruz. 2 - Trafikte alt sınırı 25GB'a çekiyoruz. 3 - Disk alanında alt sınırı 750 MB'a çekiyoruz. 4 - Email sınırlamasını kaldırıyoruz. Sınırı, disk alanına bağlı olarak müşteriye bırakıyoruz. 5 - Cpanel'i standart kontrol paneli kabul ediyoruz. 6 - Müşteriye teknik yönetimli ve teknik yönetimsiz olarak 2 ayrı maliyet sunuyoruz. Cpanel kullanabilen müşteriye daha ucuza web hosting imkanı sunuyoruz. Konsept yeni yayına girmesine rağmen, rakiplerimize de "hosting işi nasıl yapılır" dersi veriyoruz ![]() Bekleriz efem... |
|
|||
|
önce test lisansıyla alıp kuracaksın, sorun yoksa aktif hale getireceksin. sorun varsa sunucuyu da değiştirebilirsin. veya işletim sistemini. tabi tüm bu işlemlerin mevcut müşteriye yansımaması gerek.
|
|
||||
|
Alıntı:
Alıntı kısmı şık durmamış.. ((1500/25)*19)/12 = 95$ Ders vermeden önce belki matematik konusunda ders almanız gerekiyor.. ya da zaman size bu dersi verecektir. Ama arada size inanan insanlara yazık olma ihtimalini de değerlendirmeniz gerekebilir.
|
Linux sunucumuzun özellikleri: P4 Dual Core 2.8Ghz, 2 GB ECC Registered Ram, 250 GB Hdd, Fedora 4, Cpanel
Windows sunucumuzun özellikleri: P4 2.4 Ghz, 1 GB ECC Registered Ram, 80 GB Hdd, Windows 2003 Std Ed. (DC lisanslı), Hosting Controller MySQL DB sunucumuzun özellikleri: Dual Xeon 2.4 Ghz, 2 GB ECC Registered Ram, 250 GB Hdd, Windows2003 Web Edition, MySQL 5 Database server, Saniyede 1000 bağlantı kapasitesi. DC: www.marlinwebhosting.com , Florida, ABD |
|
||||
|
1500 gb /ay bantwidth hakkınızın olduğu veya sunucunun 1500 gb bant tüketecek ziyaretçi yoğunluğunu karşılayabileceği varsayımına göre aylık max. getiri limiti.
Yukarda verdiğiniz sunucu özelliklerine her sunucu için aldığınız aylık bantwidth i de eklerseniz hesap daha aydınlatıcı olabilir. Kaç müşteriye satabileceğiniz ve sözünü ettiğiniz konsept netleşirdi.
| Stil | |
|
|