![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Açıkçası fazla söylenicek birşey yok aslında hiçbirşey yok Allah Islah etsin.
|
Ben direk şu şahıs diye gösterdim zamanında ama adım "Karalamacı" ya çıktı.Bunun tekrar olmasını istemiyorum.Forum üyelerinin nabzını tutuyorum şu anda.Zaten burayı sıkı takip edenler biliyor kim olduğunu.Ve herkes anladı bu şahsın ne mal olduğunu.Konuya gelecek birkaç yorumdan sonra tüm delillerle açıklayacam bu şahsı.
|
|
|||||||
|
Alıntı:
Merhabalar, değişik bir macera ile yine karşınızdayız :-) Yazmamak için çok ısrarlar aldım ancak kendinin dün b*ktun bugün koktun olayına bakmayıp insanları "mal" diye hitap eden Bilibilihost'un sahibi çok saygıdeğer yüce insan. Küllenmiş olayları açıpta bizim üzerimizden prim yapmaya çalışmasan daha iyi olacaktı ancak bahsettiğin "salakça" şeylere yanıt vermeden geçmeyeceğim. *) Sen geçmişte forumda bana saldırı yaptı diyen lavuk değilmisin? Hatta DataCenter'a mail atmıştın bana saldırdılar diye ancak hala makinamız UP Eğer ki bir saldırı sözkonusu olsaydı çoktan ilişiğimizi keserlerdi. İşte kanıt. Lütfen IP'i pingleyin: 217.172.168.163 (MAKİNA HALA UP) TÜM SALDIRILARININ ve SORULARININ YANITLARINI AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİN. Demişsin ki, Alıntı:
HİZMET ALDINIZDA FATURANIZ KESİLMEDİ Mİ? YADA NE BİLEYİM GELDİNİZ BİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ ÇOKMU KÜÇÜK GELDİK SİZE? MALESEF ANNEMİZİN YANINDAN YAPMIYORUZ BU İŞİ ÖZÜR DİLERİM O KADAR BÜYÜYEMEDİK . Demişsin ki, Alıntı:
dedicatedmerkezi@gmail.com - Dedicated Merkezi KİM BUNLAR DİYE SORUN. frank@gross-hq.com (MSN & MAIL) Intergenia Satış Departmanından Frank ile görüşebilirsiniz. Demişsin ki, Alıntı:
Ancak hiçbiri işimizi görmediği için KOLAYPANEL adını verdiğimiz TEKNOLOJİ HARİKASINI kodlamaya başladık. Belki size uzak bir kavram bu. ASP ve .NET teknolojilerini kullanıyoruz.. Demişsin ki, Alıntı:
GEÇMİŞTE OLMUŞTU EVET İSMİ KULLANDIK ANCAK SEN HİÇ İYİNET FORUMUNDA PORTALSERVİSLERİ DİYE İSİM GEÇTİĞİNİ GÖRDÜN MÜ EY YÜCE İNSAN bilibilihost ? Bu arada rakiplerimin beni hergün takip ettiğini görmek inan çok sevindirici :-) EĞERKİ AMACINIZ BİZ NASIL BU TEKNOLOJİYE ULAŞIRIZ İSE, SİZ YATIN UYKUYA, RÜYANIZDA BELKİ ERİŞME İMKANINI YAKALAYABİLİRSİNİZ Demişsin ki, Alıntı:
Demişsin ki, Alıntı:
SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM... Hiç gereği yokken böyle 1 topic açan biri, küllenmiş hesapları alevlendirmeye çalışan biri, sadece bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyordur. Her aklı-selim insan anlar bunu çünkü biz ne size saldırdık nede hakkınızda 1 yerde yazı yazmadık Elbette "karalamacı"sınız çünkü sen hiç benim gidipte X firması hakkında şöyle böyle diye yazdığımı gördünmü? Ben seni çok gördüm. HER GİTTİĞİM FORUMDA TAKİP EDİYORSUN BİZİ :-) "EĞER YOLUMUZDAN YÜRÜMEK İSTİYORSAN BU ŞEKİLDE DEĞİLDE, İŞİ ÖĞRENME NİYETİYLE GEL" BÜTÜN BUNLARA EK OLARAK, PORTALSERVİSLERİ DOMAİN ADRESİNİ İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ. DİLERSEN DOMAİNİ SEN RE-NEW YAP BİRAZ SATIŞ YAPARSIN HA? ![]() PORTALSERVİSLERİ BİR EFSANEYDİ ARTIK BİTTİ. KLAVYEYİ KULLANMAYI BİLENİN HOSTİNG SATTIĞI ÜLKEMDE HER SANİYE YENİLENMENİN ZORUNLU OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ, FARKINDAYIZ. Bu yüzden artık üzerimizdeki ağırlıkları bir bir atmaya başladık.. Herkesten rahatsız edici yazım için özür dilerim. Ancak kusura bakmayın kaşınanı kaşırım. Hiç gerek yokken, paşa paşa 3 haftada 26 sunucuya eriştiğimiz DataCenter'ımızdan bol bol satış yaparken gelip forumda bize saldırmana anlam veremedim. SANIRIM YENİ KAMPANYA YAPACAKSIN O YÜZDEN BİRAZ REKLAM OLSUN DEDİN Son olarak biz kimmiyiz? İşte sorularının yanıtları. *) 1 Ocak 2007'de Almanyaya DataCenter açacak olan firmayız. *) Malesef ki sahibinin çift üniversite bitirdiği bir firmayız. (N. Sinan GÜNAY - Marmara İngilizce Öğretmenliği / Anadolu Üniversitesi İşletme 3. sınıf) *) ALMANYADA LİMİTSİZ IP VEREN İLK VE TEK FİRMAYIZ *) ALMANYAYA İLK cPANEL GETİREN FİRMAYIZ (geçmişte cPanel lisanslarını test lisansı olarak deniyorduk ancak artık cPanel NOC partner olduk - Logomuzu cPanel'da görürsünüz zaten) *) 1 ülkede 1 DC'de 1 sunucu ile hizmet vermiyoruz özür dileriz Bir ara sizin aktif satış yaptığınız sitenizin bandwidth'i dolmuştu Saldırı demiştiniz. Gelin size LoadBalance sunucularımızdan 1 alan verelim ne dersiniz? CISCO E151 firewall arkasındaki makinalarımızdan. (Sadece firewall'ımız senin 1 yıllık sunucu masrafın)Her yönümüzde bilibilihost firmasından üstün olduğumuz açık. Kendinden büyükleri sorgulama olur mu? Evine git aç bilgisayarını biraz daha araştırma yap sonra gel hosting sat. Hadi bakalım görelim yazacağın saçmalıkların devamını :-) Diğer herkesten verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Sonuç olarak sineğin uçarken çıkardığı ses bile sessiz sakin bir mekanda huzuru bozar değil mi? İyi çalışmalar (Sözüm sadece ekmeğinin peşine düşmüş, elaleme çamur atıp prim yapmaya çalışmayan delikanlı gibi çalışan için geçerlidir) |
|
|||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
ripe olayına lafım yok çünkü çok fazla anlamıyorum.. her sitenin bw i dolabilir çünkü host sitelerinin çok fazla bw e ihtiyacı yoktur.. bir saldırı yaparak sitenin bw ini doldurup sitenin kapanmasını sağlayabilirsin.. bence buna laf edeceğine önce kendi sitene bakk sitedeki linklerin yarısı çalışmıyor.. +logonu cpanel de göremedim link verirsen ii olur.. sayfaya fazla ortalıkta show yapma hacker arkadaşlar kızıp canınızı yakabilirler.. sen kimsinde böyle yorum yapıyosun dersen.. ben BİR DOST.. |
|
||||
|
Evet ..Sırayla herşeyi açığa çıkarmanın ve bu insandan kurtulmanın vakti geldi..Şimdi sırayla cevap verelim herşeye..
1)Bahsettiğiniz gibi annemle aynı ofisi kullanıyorum.1999 yılından beri web sitemizde yazan adreste hizmet veriyoruz Sigorta Acentesi olarak.Ben hiçbir zaman şirketim büyüğüm v.s. demedim..Demem de.Benden hizmet alan herkes bunları bilerek alıyor.Ofisimizde misafir ettiğim müşterilerim bile oldu.Hepsi bilinçliler yani.Bir ara yolum Manisa'ya düşerse sizin marketi de ziyaret edecem.Merak etmeyin. 2)Fatura için her zaman bu cevabı veriyorsunuz.Ya da "1 hafta sonra müşterilerimizden foruma faturalarımızı yollamalarını isteyecem" diyorsunuz.Ama böyle birşey hiç olmadı.Bu yüzden hostingyardim.com dan banlandınız ama suçu yine hostingyardim yönetimine attınız."İstediğimiz şartlar sağlanamadı" diye.Ne şartı aradınız çok merak ediyorum.Hostingyardim'da firma grubuna dahil olmak isteyen herkes belgelerini gönderiyor.Ama siz göndermediniz.(Olmayan belge nasıl gönderilir gerçi..) 3)İmzanızda daha önce Alman Mega Telekom Manisa A Bölge Bayisi yazıyordu.Bunu herkes gördü zamanında.Buyrun Mega Telekom'dan gelen mail: ![]() 4)Sipariş sisteminizi değiştiriyor olabilirsiniz.Ancak burada herkes bilir ki,bahsettiğiniz derecede büyük bir firma(!) nın web sitesinde şu satırlara yer olmaz.Olsa bile en fazla 1 saat sürer.Hemen scripte lisans alınır veya script değiştirilir. Alıntı:
6)"Bunu da bilmezsen nasıl iş yaparsın" sorusu ile ilgili şu kanıtları sunayım. Şimdi hep birlikte http://www.hostingyardim.com/index.p...2.html#msg8412 adresinde PortalServisleri adlı üyenin gönderdiği mesaja bakalım. Alıntı:
Alıntı:
8)1 ülkeden 1 sunucudan hizmet veriyoruz.İkinci yılımızı doldurmak üzereyiz ve hakkımızda bir tane şikayet duymamıştır kimse.Aksine şu anki referans listemiz hep müşterilerimizin eşine dostuna tavsiyesiyle oluştu.Müşterilerimiz mutlu,biz mutluyuz..Fazlasına gerek yok..Çünkü amacımıza zaten ulaşmış durumdayız. 9)Web sitemiz bir kere aldığı saldırı sonucunda kısa bir süre kapalı kaldı doğrudur.Aylık trafik kullanımı 1 GB'ı anca bulan bilhost.com'a 3 GB trafik tanımlamıştık.Ancak yapılan saldırı sonucu kısa sürede trafik kullanımı 6 GB'a ulaşınca site kapanmış.Bunda ben bir ayıp göremiyorum. 10)Lütfen www.ripe.com üzerinde adınızın bulunduğu sayfayı bizimle paylaşın.Ben çok aradım ama bulamadım. 11)Hiçbir şekilde şu firmadan üstünüz gibi bir iddiamız olmadı ve olamazda.Biz şu an için kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz. Zaten forum üyeleri yukarıdaki mesajınızdan sonra sizin nasıl biri olduğunuzu anladı.Benim daha fazla birşey söylememe gerek kalmaz herhalde.Saygılarımla. Barış Türkay BiLHost Internet Hizmetleri |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|