![]() |
|
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() Kurumsal Bilgilerimiz Misyonumuz Müşterilerimize her zaman kesintisiz hizmet vererek, onları internette etkin bir yer sahibi yapmak.EQO Network olarak kar gözetmeksiniz her zaman müşterilerimize en hızlı hizmeti en uygun fiyata ulaştırmayı hedefledik ve bu doğrultuda her geçen müşteri network'ümüzü geliştirmekteyiz. Vizyonumuz İnternet Sektöründe, hem bireysel müşterilere hem de kurumsal müşterilere en iyi ve hızlı çözümü, en uygun fiyata sunarak İnternet Bilişimleri Sektöründe lider kuruluşlar arasına girmektir. Kuruluşumuz Hakkında Aralık 2006 da Akiş Hosting olarak hosting sektörüne adım attık. 2 yıllık çalışmalarımız sonucu 180 referansa ulaştık. Aralık 2008 de EQO Network (Aspera Bilgisayar) bilgisayar sektörünün her dalında hizmet vermeye devam ediyoruz. Eqonetwork bünyesinde sağladığımız hizmetler : Web Tasarım - Domain - Hosting - Reseller - Vps & Vds - Sunucu kiralama - Sunucu barındırma - Voip Aspera Bilgisayar Bünyesinde sağladığımız hizmetler: Bilgisayar satış & Servis, Projeksiyon satış ve servis Web site: EQO Network | Aspera Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri Telekomünikasyon Kurumu Yer Saglayici Faaliyet No : YS-1269 Genel E-posta : info@eqonetwork.com Satis : satis@eqonetwork.com Muhasebe : muhasebe@eqonetwork.com MSN Messenger : satis@eqonetwork.com - emre@eqonetwork.com - murat@eqonetwork.com Aspera Bilgisayar ve Internet Hizmetleri Adres : Mecidiyeköy Mah. Hark sk. No: 36/1 Mecidiyeköy - Sisli / ISTANBUL Tel : 90 212 272 33 00 [ Hafta içi 10:00 - 20:00 ] Satis Temsilcisi : Murat Emre Sakizci - 90 535 390 11 19 Satis Temsilcisi : Emre Akbas - 90 555 289 22 26 Muhasebe : Mustafa Tastemir - 0534 330 20 40 Aspera Projeksiyon Cihazları - Bilgisayar Ürünleri Kurumsal Hizmetler Satış Servisi - Projeksiyon Tamiri -Projeksiyon Servis - Projeskiyon Satış - Projeksiyon Lamba - www.projeksiyonforum.com Sunucularımız: EQO1 SERVER: Q6600 İşlemci - 8GB Ram - 3x320gb hdd EQO2 SERVER: Q6600 İşlemci - 6GB Ram - 2x500gb hdd Bağlantı kapasitemiz: 10Mbit Datacenter : Profilo Telekom Not: Web sitemizin bazı bölümleri halen yapım aşamasındadır. Gerekli bilgiyi müşteri temsilcilerimizden alabilirsiniz. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|