![]() |
|
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |

![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Daha önce adını birçok kez sahte com.tr alan adları ile çeşitli dolandırıcılıklar yada facebook.com.tr alan adı üzerinde Phishing yöntemi ile kişilerin bilgilerini çalma girişimleri ile duyduğumuz Birol Dalbudak Gen.as şirketi ile birlikte düzeldi artık düzgün işlere girecek diye düşünürken bu seferde Paymoment.com yada Sanalpos.com.tr ile dolandırıcılıklarına soh hızla devam ediyor ki Temmuz ayından kalan ödemeleri bile 3 aydır insanları bugün yarın bayramdan önce bayramdan sonra şeklinde oyalayıp telefonlara dahi çıkmadan geçiştirip unutturabileceğini sanıyorlar sanırım. Bu vatandaşlar ile çalışıp sıkıntı yaşayan haklarını yasal yöntemler ile aramayı düşünenler var mı?
Birol Dalbudak Kizilirmak Caddesi No:51/3 Kocatepe Ankara, 16050 Tel : 0541 434 5001 Tel : 0312 484 2514 Resimde görüldüğü üzere kendilerinden 3.700ytl lik alacağımız 3 aydır bekliyor. http://nixtr.com/paymoment-panel.jpg
||||
|
Türk bankasından aldığı posu sizlere kullandıran ve bunun yasal olduğunu iddia eden bir insanla neden çalıştınız ?
Neden araştırmadınız ?
|
Türk bankası olduğunu bilsek zamanında düzgün birilerine benziyorlardı ama zamanla kokusu çıktı işte.
|
Sizin de çok büyük hatanız var.
Bir telefon açıp sorsanız zaten kendileri söyleyeceklerdi. Alparslan var orada esas çıban başı kendisidir.
|
Alıntı:
|||
|
Bir takım araştırmalarım sonucu , belirtmiş olduğunuz firma mevcuttur ve belirtmiş olduğunuz gibi Yönetim kurulu başkanı Birol dalbudak tır.
Firmanın işleyiş alanını bilmemekle beraber yukarıda belirtmiş olduğunuz bilgilerin bir kısmını düzeltmekte fayda görüyorum. Belirtmiş olduğunuz firma Ankara Ticaret Siciline kayıtlı olup sicil numarası 234250 dir. Firma yönetim kurulu 14/5/2008 tarihinde adres değişikliğine gitmiştir. Yeni adres ve eski adres bilgisini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Umarım işinize yarar. İlgili karar alıntısı ; ![]() Yukarıda ki verilerin alındığı kaynak : TTSG , Sayı 7065 , Sayfa 36 Konu sepulchral tarafından (2008-11-02 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
teşekkürler sepulchral olmazsa adreslerine gidip kendileri ile konuyu detaylı görüşmekte fayda var.
|
MKURT kardeşiminde dedigi gibi 3 aydır degilde son 1.5 aydır haftada en az 3 kez aradım
son ödememi alamadım 3 ayı gecti bugun yarın bugun yarın die bekletti sanırım birol bey bu konuda kimseyi tınlamıyor site yoneticilerinin hiç birine ödeme yapmamış |
|
|||
|
Alıntı:
![]() adam hala paramı odemedi yaws şikeyet merci neresi sizce nereye başvuralım sanal 1 sene oldu nerdeyse ama hala posları aktif hesap numaramdan dıkate alıp savcılıga baş vurmadan odememi yapar ilgili arkadaş umarım Konu forumvakti tarafından (2009-03-11 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bu kişi foruma üyemi, üye ise siz anlaşmanızı iyinetteki bir ilanına göre falanmı yaptınız, konunun iyinetle ilgili olan kısmını öğrenebilirmiyim.
Bizim komuşuyuda kiracısı dolandırdı 5 aylık kira takıp gece yarısı evi boşaltıp kaçmışlar ama ben burada onlarla ilgili dolandırıcı konusu açmadım. Sizin olayınızda dolandırıcı olan şahıs iyinet üzerindenmi dolandırdı sizi, eğer öyle ise nicki ve konuyla ilgili postun linkini verebilirmisiniz.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/108160-dolandirici-paymoment-birol-dalbudak.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Dolandırıcı Paymoment, Birol Dalbudak | This thread | Refback | 2009-02-26 14:24 | |
| Dolandırıcı Paymoment, Birol Dalbudak - Bilgi - bilgiler, bilgileri, bilgisi | This thread | Refback | 2008-11-30 23:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|