![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhabalar..
uygun fiyata site yada logo tasarliyorum. animasyonlu logo calismasida yapabilirim. animasyonlarimi flash'la yapiyorum. tasarladigim ve zaman buldukca devam ettigim bir iki site ornegi; www.siyahajans.com/video video sitesi www.siyahajans.com/chat sohbet sitesi tasarladigim animasyonlu logo ornegi; www.siyahajans.com tasarladigim animasyonsuz logo ornekleri; www.seyyir.com www.ekdns.com www.sevgimix.com 185x60 kucuk logosu tasarladigim site ustu resimli menu ornegi (siteyi ben tasarlamadim ben sadece ustteki 700x145 px lik menu alanini tasarladim); www.dobermanbuz.net ucret olarak site tasarimlari baslangic fiyati olarak 50ytl logo tasarimi olarakta animasyonlu baslangic fiyati 40ytl animasyonsuz logo tasarimi baslangic fiyatida 30ytl olarak dusunuyorum. simdiye kadar yaptigim islerin cok dahada iyilerini ve her kategoriye gore tasarim yapabilirim. tasarimlar fazla surmez bir iki gun icinde genelde geceleri teslim edilir. gunduz calistigimdan. iletisim yollarim; msn derseniz : mrtsn@seyyir.com yok cep to cep olsun derseniz : 0535 252 77 95 hayir hayir ben yuz yuze gorusmek istiyorum derseniz istanbuldayim iletisim yollarindan birini secin goruselim. odeme secenegi olarak paypal kullanmadigimdan kabul etmiyorum. GARANTI bankasi havale/eft kabul ediyorum. ayrica garanti bankasinda biliyorsunuzki hesabiniz olmasa bile atm lerden istediginiz kisinin hesabina azbir miktar karsiliginda para yatirabiliyorsunuz. bunuda bilmiyenler icin bilgilendirme amacli olarak yazdim. (fekalet onemli bir not koymak istedim; actigim konuya alakasiz sadece kotuluk dolu egolarini tatmin edicek elestirilerde bulunacak insanlar varsa aklindan gecirmesini bile istemiyorum. calinti ve/veya hirsizlik islerim varsa yazin ama kesinlikle oylesine kotuliyim gibisinden yazi yazmayin bu beni cok uzer. altini ciziyorum profesyonelim demiyorum ama amatorde degilim. kendinize iyi bakin kalin saglicakla selametle! sevgiler saygilar). Konu Death tarafından (2006-12-15 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: parantezi kapamayi unutmusum :) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|