![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar.
Bir tane film tanıtım scripti yazdırmak istiyorum.İçerik olarak siteye çok emek vereceğimden dolayı sitenin özgün olmasını istedim,o yüzden hazır script, wordpress falan kullanmak istemedim. Bir filme tıklandığında mesela " http://www.sinema.com/film/7073/96-saat " daki gibi bilgiler olacak (üyelik sistemi istemiyorum , nickname yazarak yorum yapsınlar ) . Bir de altında bir kutucukta koyacağım linkten fragman olacak (ya da dizilerde sadece video sitelerinden içerik alarak bölüm seyrettireceğim ) . Detaya girmeden yaklaşık olarak bu tarz birşey istiyorum. Asp kesinlikle istemiyorum , php yazacaklar lütfen teklif versinler. Ayrıca teklif yapacak arkadaşlar referans gösterirlerse sevinirim. İyi çalışmalar.. Konu reprobate tarafından (2008-07-06 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Selam,
ilgili sitede ajax da kullanılmış. php + mysql + ajax + şık bir tasarım 1500 YTL tasarımdan biraz feragat edilirse 1100YTL civarında bir fiyata yapabiliriz. İşi firma olarak teslim ediyoruz. msn : helpdesk@truvanet.com.tr |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
Anladığım kadarıyla wordpress i kendim kurup sadece tasarımı yaptırmamı istiyorsunuz.Wordpress i çok fazla inceleme imkanı bulamamakla birlikte internette rastladığım sitelerde hep o şablonu görüyorum temalar farklı olsa da daha özgün birşey istiyorum o yüzden.Tabii ne kadar değişime açık wordpress , eğer farklı birşeyler yapılabiliyorsa düşünebilirim. Alıntı:
Arkadaşım ben neden konu açtım sence ? Hadi arkadaşlık scripti arasam o da bi derece ama film scripti arıyorum gelmiş mesaj yazıyorsun konuyu dağıtma !! |
|
||||
|
Belli mesaja erişemeyenler Özel Mesaj servisinden yararlanamaz.
Wordpress geliştirilmeye çok müsait bir yapı tasarım yaptırırsanız zaten istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz, Örneğin benimde film tanıtım sitem var hiti 3k ve wp kullanıyorum oturup kendim yazmadım şahsen . Ayrıca bir çok plugin sayesinde hem google gözünde avantajınız oluyor hemde istediğiniz şekilde kullanım imkanınız doğuyor. Yanlız xhtml ve css olmasına özen gösterin yaptıracağınız tasarımın |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|