Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Script Satışı Siparişi

Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-09, 10:24
raincu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/4
raincu is an unknown quantity at this point

pm attım arkadaşım.

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-11, 01:53
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
reprobate is an unknown quantity at this point

arkadaşlar hala bulunamamıştır , ilgilenenler pm atsın.

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-13, 10:17
Dogu_Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Dogu_Bey is an unknown quantity at this point

Bir tane film tanıtım scripti yazdırmak istiyorum.İçerik olarak siteye çok emek vereceğimden dolayı sitenin özgün olmasını istedim,o yüzden hazır script, wordpress falan kullanmak istemedim.

Arkadaşın ilk mesajın bakılırsa özgün bir sistemden bahsetmiş... Şimdi piyasada 100 ytl ye warez sciprtleri editleyip iş yapanlar var ve adları da webmaster... Bununla beraber gereçkten kod yazıp da her bir sistem için 1000 lira 2000 lira alan arkadaşlar var. İyi bir webmasterin firma bünyesindeki maaşı 2000 liranın altına düşmez. Şimdi bu sistem için en az 2 hafta çalışacak ve karşılığında siz 300 - 400 ytl e ücret teklif edeceksiniz... Belki bütçenize göre haklısınız ancak, karşındaki kişinin de emeğine saygı duyulmalı diye düşünüyorum...

En fazla 300 ytl eder demiş bir başka arkadaş da fazla 300 ytl civarı tutar demiş... Basit bir sistem nasıl olsa demiş... Milyonlarca kişiye açık bir sistem olan wp de güvenlik açıkları bile başa bela oluyor... İşin basiti zoru yoktur... Yapabilirsen yapıyorsundur 300 ytl teklif eder işi alırsın, yapamayacaksan da burada gerçekten işini layıkıyla yapan coder arkadaşlara saygısızlık yapma...

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-13, 13:19
Lisans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/9
Lisans is on a distinguished road

Arkadaşım adam worpdressin aynısını istemiyor, kategori yönetimi , içerik yönetimi yetecekmiş ona. Ayrıca benim kim olduğumu ne yaptığımı bilip bilmeden atlamayacaksın herşeye. Ayrıca bu sistemde para edecek tek şey tasarımdır kodlamada fazla birşey yok. Kodladıkta söylüyoruz değil mi? oradaki sinema.com un link yapısını örnek göstermiş vatandaş sinema.comu istiyorumda dememiş. iyi okuyun iyi anlayın derim ben

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-14, 22:01
Dogu_Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Dogu_Bey is an unknown quantity at this point

Lisans, ben wp istemiş diye yazmadım, ilk paragrafta arkadaşın cümlelerini aldım ki sonraki mesajında wp deki şöyle olacak böyle olacak diye de birşey görmedim ve gözlüklerim de gözlerimdeyken... Hemen hemen web 2.0'da yazılan bütün sistemlerin link mantığı hemen hemen aynıdı orada hem fikiriz ancak, kodlamış olduğun bir sistem için teklif vermekten ziyade, ben de yapabilirdim diyebilirdin, veya yapmış olduğun sistemi referans gösterebilirdin, ki yapabilirsen...

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-14, 23:23
eRCie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/1
eRCie is an unknown quantity at this point

arkadaşlar gösterdigi sistem gibi bir sitem bende aramaktayım abartmadan bi fiyat banda pm larmisiniz

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-15, 00:57
Lisans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/9
Lisans is on a distinguished road

Alıntı:
Dogu_Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lisans, ben wp istemiş diye yazmadım, ilk paragrafta arkadaşın cümlelerini aldım ki sonraki mesajında wp deki şöyle olacak böyle olacak diye de birşey görmedim ve gözlüklerim de gözlerimdeyken... Hemen hemen web 2.0'da yazılan bütün sistemlerin link mantığı hemen hemen aynıdı orada hem fikiriz ancak, kodlamış olduğun bir sistem için teklif vermekten ziyade, ben de yapabilirdim diyebilirdin, veya yapmış olduğun sistemi referans gösterebilirdin, ki yapabilirsen...
ben iş konusunda orda burda teklif vermiyorum çünkü profesyonel çalışıyorum iş yaptıracak zaten beni buluyor referanslarımdan. insanların yazılarından bir noktada bütçesini, istediklerini anlayabiliyorum tecrübeden dolayı. Bu arkadaşın en fazla ayırdığı bütçe tahminim 300 ytl maximum 500 ytl. Kaldıki sinema.com uda istememiş ufak bir blog istemiş ki, kodlamadan ziyade tasarım daha ağır bu yazılımlarda. kategoriy yönetimi, içerik yönetimi + tasarım bitti. hazı tasarım kullanıp 1 günde teslim edecek bile çıkar r10da 50ytl den satıyorlardı basit blog yazılımlarını

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-15, 10:25
raincu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/4
raincu is an unknown quantity at this point

koca sitede yazdıracak birini bulamadığını sanmıyorum, fiyat konusunda anlamaşamadığı için konunun uzadığı belli.

Lisans arkadaşın dediklerine katılıyorum, ucuz iş yaptırmak istiyorsanız, ucuz iş yapanları arayın, veya ilanlarınızda belirtin lütfen, milletin zamanınıda çalmayın ???

not : uyarım kişisel değildir. genel bir uyarı dır.

Konu raincu tarafından (2008-07-15 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ....

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-07-15, 12:12
Junior Member

reprobate is an unknown quantity at this point

Alıntı:
koca sitede yazdıracak birini bulamadığını sanmıyorum, fiyat konusunda anlamaşamadığı için konunun uzadığı belli.

Lisans arkadaşın dediklerine katılıyorum, ucuz iş yaptırmak istiyorsanız, ucuz iş yapanları arayın, veya ilanlarınızda belirtin lütfen, milletin zamanınıda çalmayın ???

not : uyarım kişisel değildir. genel bir uyarı dır.
zaten fiyat konusunda yukarıdaki mesajları okursanız şöyle bir mesajım vardı :

Alıntı:
reprobate´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1000 ytl falan çok fazla benim için o kadar düşünmüyorum , teşekkürler.
buradan heralde yaklaşık bir fiyat çıkarmışsınızdır kafanızda.ve istediğim fiyata göre güzel bir teklif gelmedi, şimdi de wp yapmaya kadar verdim zaten.ilginiz içni teşekkürler.konu kitlenebilir.

Seçenekler
Stil