![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşım adam worpdressin aynısını istemiyor, kategori yönetimi , içerik yönetimi yetecekmiş ona. Ayrıca benim kim olduğumu ne yaptığımı bilip bilmeden atlamayacaksın herşeye. Ayrıca bu sistemde para edecek tek şey tasarımdır kodlamada fazla birşey yok. Kodladıkta söylüyoruz değil mi? oradaki sinema.com un link yapısını örnek göstermiş vatandaş sinema.comu istiyorumda dememiş. iyi okuyun iyi anlayın derim ben
|
|
||||
|
Lisans, ben wp istemiş diye yazmadım, ilk paragrafta arkadaşın cümlelerini aldım ki sonraki mesajında wp deki şöyle olacak böyle olacak diye de birşey görmedim ve gözlüklerim de gözlerimdeyken... Hemen hemen web 2.0'da yazılan bütün sistemlerin link mantığı hemen hemen aynıdı orada hem fikiriz ancak, kodlamış olduğun bir sistem için teklif vermekten ziyade, ben de yapabilirdim diyebilirdin, veya yapmış olduğun sistemi referans gösterebilirdin, ki yapabilirsen...
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
koca sitede yazdıracak birini bulamadığını sanmıyorum, fiyat konusunda anlamaşamadığı için konunun uzadığı belli.
Lisans arkadaşın dediklerine katılıyorum, ucuz iş yaptırmak istiyorsanız, ucuz iş yapanları arayın, veya ilanlarınızda belirtin lütfen, milletin zamanınıda çalmayın ??? not : uyarım kişisel değildir. genel bir uyarı dır. Konu raincu tarafından (2008-07-15 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .... |
|
|||
|
Alıntı:
buradan heralde yaklaşık bir fiyat çıkarmışsınızdır kafanızda.ve istediğim fiyata göre güzel bir teklif gelmedi, şimdi de wp yapmaya kadar verdim zaten.ilginiz içni teşekkürler.konu kitlenebilir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|