Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Script Satış-Sipariş

Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb.

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-27, 01:36
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
hotr1de is on a distinguished road
Standart Büyük bir proje (script) için fikir almak istiyorum

Bir video klip izleme sitem var ( Hazır bir scripti orta derece php bilgimle geliştirerek oluşturdum, php kodlama ), bu site şuanda istediğim derecede büyüdü ve daha farklı yerlere getirmek istiyorum siteyi kliplere yorum yazma sistemi var ve 10 bine yakında üye var sitede şuanda.
Xuqa.com 'u bilirsiniz belki sanal para ile poker oynama sitesi ve arka planında büyük bir arkadaşlık sitesi, bende bu tarz birşey düşünüyorum video klip siteme arka planda bir arkadaşlık sistemi...

Şuanda aklıma gelen özellikler:
*üyeler arası özel ajax mesajlaşma ( facebook tarzı )
*üyelerin kendi profil sayfası arkaplanı v.s oluşturması
*üyelerin favori şarkıcıları seçmeleri ve mesela tarkan seçildi diyelim tarkana tıklayınca kimlerin favorisinin tarkan oldugunun görünmesi
*sitedeki klipleri kişilerin profilinde yayınlıyabilmeleri

Ve hepsini yazmam uzun zaman alır, büyük bir arkadaşlık sitesinde olan tüm özellikler ( ilerde kullanılmak üzere arkadaşlık sitelerinde olan premium üyelik sistemi bile olabilir ) ...

Ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum, bu işi yapcak kişiyle mutlaka görüşmek isterim gelir işyerimize ( 4 levent'de ) bir çayımızı içer konuşuruz aramızda bir sözleşme yaparız.

Böyle büyük bir script hiç yazdırmadığımdan yardıma ihtiyacım var aslında
Bu iş için ayırdığım bütce 2 bin ytl belki biraz daha fazla. Öncelikle sadece coderlamı çalışmalıyım ( tasarımıda o yapcak ) yoksa coder ve tasarımcı ile mi ?

Sonra bu işe nasıl başlarım kimlerle çalışmalıyım ( tabiki referanslarına bakıp böyle bir proje yapabileceğini düşündüğüm kişiyle çalışacağım ama istediğim tarzda php-mysql-ajax kullanıp böyle büyük birşey yazabilecek az kişi vardır diye düşünüyorum ) Forumda kesinlikle bu tarz projeler yapan, yaptıran kişiler vardır, sizlerden projeye başlamadan önce proje yapılırken ve sonrasında yaşananlar hakkında bilgi almak istiyorum.

Ayrıca bu tarz bir projeyi yapabilecek kişiler bana ulaşırsada sevinirim 1 hafta içinde projeye başlamayı düşünüyorum.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-27, 06:01
sancez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
sancez is an unknown quantity at this point
Thumbs up

Umarım bu projeni gerçekleştirirsin.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-27, 10:15
raincu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %100/6
raincu is on a distinguished road

projeyi yaparız yapmasınada, istanbulda ikamet etmiyoruz maalesef

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-27, 17:04
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %0/0
256renk is an unknown quantity at this point

pm atıldı.

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-29, 16:33
Member

Tecrübe Puanı: 2
hotr1de is on a distinguished road

Bu tarz projeyi yapabilecek yada yapabileceğini düşündüğünüz kişiler varsa pm atarsanız sevinirim

Yapılan iş tasarım+kodlama olcak freelance çalışan birine yada bir ekipe yaptırmayı düşünüyorum

istediğim büyüklükte projelere imza atmış biriyle çalışmak sitiyorum mesela captainzap nickli arkadaşımız gerçekten çok başarılı ( www.kokulusilgi.com kişisel sitesi ) www.jupla.com çalışmasına bayıldım gerçekten ama arkadaşla iletişime geçtim ve tam zamanlı çalışmaya başladığından yapamıyacağını söyledi

Edit: Lütfen php-mysql-ajax ile bu tarz gelişmiş scriptler yazan kişiler pm atsın, tamam belki böyle bir script yazabilirsiniz ama referanslarınızda böyle gelişmiş birşey yoksa nasıl güvenebilirimki size ve anlaşabilirim ?
Bütceyide arttırabilirim sorun değil yeterki kaliteli bir iş olsun

Konu hotr1de tarafından (2008-06-30 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir..

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-07-01, 22:41
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Genc is an unknown quantity at this point

Projene hayran kaldım inş. işlerin rast gider.başarılar...

Seçenekler
Stil