![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaslar bu PHP Classifieds scpritini indiremedim bulamadım sitesinden indirmek istiyorum lisans diyor elinde saglam bi linkte olan varsa verebilirmi ya cok acil lazım ialn spriti hem türkce hemde benim için suan ideal bana
PHP Classifieds lazım elinde olan varsa saglam bi linke yükleyip yolayabirmi |
|
||||
|
Benim düşündüğüm iki nokta var bu konu hakkında. Ya bu kişiyi aramıza kazandırmak bilinçlendirmek. Lisanssız , illegal ürün kullanmasının sunucusundan kariyerine gelecegine olan zararlarını söylemek.
Veya bu uyarımızı dikkate almıycak şekilde davranması halinde ona gerekli cezayı uygulamak. Bu tür durumlarda ne yapılacağını iyi bilen biriyim yalnız nereye kadar banlayabiliriz ki ? veya Nereye kadar uyarabiliriz ? Birazda öğretelim biraz da bilgilendirelim eğitelim diyorum. Tabi ki isterlerse ?. Diğer üye arkadaşlarında görüşlerini almak isterim. |
|
||||
|
@thescq
@yagmayok @sepulchral hassasiyetinizi anlamakla birlikte bu kez yanılıyorsunuz arkadaşın aradığı script yakın zamana kadar ücretsizdi. Eski sürümü hala daha ücretsiz. Ancak ayrıca pro sürümü vardı ve o pro sürümü war*z forumlarında dağıtıldığı için üretici firma artık free versiyonu geliştirmeme ve dağıtmama kararı aldı.Arkadaş elinde olan varsa eski sürümü istiyor sadece. Bende vardı ama formatta kaybettim. Bir sitede kurulu şekilde var ama onu o kadar çok karıştırdım ki zipleyip versem işine yaramaz. Zaten üreticisi tarafından daha önce dağıtılmış bir scripti istemek herhalde forum kurallarına aykırı değildir. Ek: Pro sürümle free sürüm arasında da zerre fark yoktu aslında. Şirket sadece "bireysel" kullanıcılarla "commercial" kullanıcıları ayırmak için öyle bir şey yapmıştı.
|
Bunu bilmiyordum. Öğrenmiş olduk. Bilgilendirme için teşekkürler Miller.
sepulchral evet bu gibi durumlarda banlamak bir çözüm olmaz. Ancak bu gibi istekler altında açılan konular üzerinde bu bilgilendirme amaçlı mesajlar yazmayalım. Eğer birisi warz script istekte bulunuyorsa o konu üzerinde bunu tartışmayalalım. Eğer bu şekilde bir yöntem izlersek her istekte bulunan için ayrı ayrı anlatmamız gerekir. Buda google da warz aramalarında forum.iyinet'in de gözükmesine neden olur. Bunun yerine anladığım kadarı ile bu konuda bilgilisin. O zaman bu konu ila alakalı (Bilgilendirme) güzel bir makale yazarsan ve bu konu da ilgili bölüm altında sabitlenirse bu tarz isteklere sahip olan konular silinir ve bilgilendirme için arkadaş o konuya yönlendirilir... Nacizane fikrim...
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|