![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bu konuyu bir arkadaşımın isteği üzerine açıyorum, benim aracılığım ile kendisiyle irtibata geçebilirsiniz
Demo adresi: http://www.olimpiyat.net Kategori, yazılımın içeriği: Oyun Sitesi Lisans bilgileri: 1 domain Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok. Yazılım Dili: Php - Mysql Kaç kişiye satılacak : Sadece 6 kişiye satılacaktır Özellikler - Online oyun ekleyebilir, çıkarabilir, değiştirebilirsiniz. - Ziyaretçiler oyun ekleyebilir, admin onaylıdır, - Etiket sistemi mevcuttur, - Puanlama sistemi mevcuttur, - Arama sistemi mevcuttur, - Reklam sistemi mevcuttur, - RSS'lidir, - SEO'ludur ve url de numara geçmez, - Kısaca demoda bütün özelliklerini görebilirsiniz herşeyiyle, - Site tasarımını bir arkadaşımdan almıştım, bayağı bir düzenleme yapmış olsamda bu konuda kesin bilgi sahibi değilim, template mi yoksa başka birşeymi diye. Ücretlendirme - Scriptin ücreti 250 YTL'dir, EFT ile ödeme yapılacaktır, - Paypal ile ödeme yapmak isteyen olursa güvenilir kişiler olması gerekli ve maksimum iki kişiden Paypal ödemesi alabilirim, Paypalla ücret $250 olur, - Elinizdeki tasarımı +75 YTL'ye scripte giydirebilirim. Önemli Bilgilendirme Script %85 açık kaynak koduyla verilecektir, %15 i bir domaine lisanslı şifrelenmiş şekilde verilecektir, toplam 6 kişiye satıldıktan sonra bu 6 kişinin hepsi %100 açık kaynak kodunu isterlerse açık kaynak kodlusu bütün alıcılara teslim edilecektir. |
|
||||
|
dostum mesajlarını sil.. sana mesaj atamıyorum
posta kutusu dolu diyor..
|
everences selam,
ben@tuncaytakmazcom a banka bilgilerini yollamısın burada posta bölümü çalışmıyor.. havale cıkaramadım bilgiler burada kaldı..
|
Alıntı:
İmzanızda yer alan sitenizin iletişim bölümündeki mail adresine mail atıldı... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|