![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar 1 haftalık vbulletin lisans satıyorum işler ters gitti ve kullanmayacağız. daha domain bile kaydedilmedi. 2 aylık da vbseo lisans satıyorum.. vbulletin lisans owned yani ömür boyu dur bütün sürümler mevcut...
Vbulletin Ömür Boyu Lisans : 140 Ytl Vbseo Lisans : 110 Ytl. |
|
||||
|
başka bir forumdan alıntı yine lisans satıyor.
Arkadaşlar 2 Hafta Önce Vbulletin Lisans Aldım Owned Yani Ömür Boyu Lisans. Para Sıkıntısı Nedeniyle 120 Ytl Ye Satıyorum Almak İsteyen Varsa.. ve şu linki okuyabilirsiniz http://www.r10.net/vbulletin/143767-...yu-lisans.html
|
birşey olmamış sadece okusunlar diye koydum linki
|
Alıntı:
Alıntı:
aradaki tek fark bu sanırım Arkadaşlar İhtiyaç Yüzünden 2 Haftalık Vbulletin Lisans'ımı Satıyorum. Owned Yani Ömür Boyu Lisans'dır. 120 Ytl Gibi Bi Fiat'a Düşünüyorum. Almak İsteyen Varsa Yazarsa Sevinirim.. arkadaşlar 1 haftalık vbulletin lisans satıyorum işler ters gitti ve kullanmayacağız. daha domain bile kaydedilmedi. 2 aylık da vbseo lisans satıyorum.. vbulletin lisans owned yani ömür boyu dur bütün sürümler mevcut... 200 YTl ye alıp bu fiyatlara satıyorsun sanırım hemde hep paraya sıkışmaktan ![]()
|
Calıntı CC ile alıyolar 1 haftalık lisans Ya bu kredi kartı hesabını kullandıgınız insanlar sizden öbür tarafta hesap soracak diye hicmi korkunuz yok kul hakkı dier günahlara benzemez dostum ordan aldıgınız 100 ytl sizi abat etmez kendinizi hakkına yakısır ugraslar para kazanma yollatı arayın alın forumlarda birsuru ders var calısın script yazıp satın ayıp ya
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|