![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar,
Scriptin demosuna burdan bakabilirsiniz. 10K program onaysızdır admin panelinden onaylayıp yayınlıyorum onaylarken açıklamayı değiştiriyorum isterseniz size hepsini onaylı birşekilde verebilirim. Scriptte RSS+Sitemap Özellikleri mevcuttur css+xhtml tasarıma sahiptir script full seoludur. Admin panelinde; Program Ekleme / Silme / Düzenleme Kategori Ekleme / Silme / Düzenleme Program Onaylama Sitemap Pingleme İşlemleri Bulunmaktadır. ![]() Scriptin ücretsi 200ytldir pazarlık söz konusu değildir. Almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler. Saygılar.
O Şimdi Jandarma / AĞRI Konu fan tarafından (2008-03-21 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
10 k program onaysızdır demek nedir? bu programlarin bilgilerini nerden aldın? kaynak nedir?
|
Alıntı:
lugenin dağıttığı scriptin dbsi sadece scriptte entegre ettim.
|
tamam da neden onaylamam gerekiyor ki zaten db de olan programı? yani yeni program ekle yada ziyaretçilerin program eklemesine yönelik birşey göremedim.
bunu yaparsan daha iyi olur bence scriptin
|
program ekleme silme düzenleme var zaten
![]() sadece eklemekle uğraşmak istemeyenler için yaptım onu onaylamanın mantığıda onaylarken düzenleme penceresi geliyo ordan bi kaç bişeyi değiştirip özgün içerik olarak ekleyebilsin diye. isteyen sıfırdan girer programları sileriz ekli programları isteyen girmekle uğraşmaz hazır olanları düzenler ekler siteye. anlatabildim inşallah. admin panelinin resmine bakarsanız orda daha iyi anlaşılıyo kategori ekleme silme düzenleme program ekleme düzenleme silme var.
O Şimdi Jandarma / AĞRI Konu fan tarafından (2008-03-22 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|