![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar,
Emlak Scriptinide Bitirdim En Sonunda. EDİT : Demo Koymayı unutmuşum Arkadaşlar ![]() Demo : http://emlak.liderdesign.com Alt Yapısında ; http://forum.iyinet.com/script-satis...t-v-1-0-a.html Makale Scriptimi Kullandım Söylemıstım Her Scripte Kolayca Cevrilebilecek Bir Alt Yapıya Sahip Oldugunu. Emlak Scriptine Çevirdim ![]() L & D Emlak Scriptinde Ne Özellikler Bulunuyor? Tema Sistemi Sisteme Özel Resim Editörü Emlak Arama. Kiralık İlan Ekleme Satılık İlan Ekleme Şehir Yönetimi Para Türü Ekleme Silme Düzenleme İlan Düzenleme Emlak İlan Tavsiye Emlak İlan Favorilerime Ekle Emlak İlanı Yazdır Sınırsız Kategori Ekleme ( Arsa - Konut vs vs vs ) Hakkımızda Sayfası ( Sınırsız Sanal Sayfa oluşturabılırsınız. Vizyonuzmuz - Misyonumuz vsvsvsvs ) İletişim ( İletişim Konusu Admıne Bağlıdır İletişim Bölmüne Konu Ekleyebilir duzenleyebilir silebilirsiniz. ) Haberler. Banka Faiz Oranları E-Mail Listesi ( Haber Bülteni Derlerya Aynı Şey )Kaç İlan Kac Emlak Türü Var Gibi İstatistik Blogu Ve Bıldıgımız Standart Özellıkler. Scriptin Fiyatı Sadece Makale Scripti Gibi 50 YTL dir. Ciddi Alıcı Arkadaşlar Pm den Yönetim Paneli'ni Görmek İsterlerse Pm Atabilirler. Yonetim Panelinde Tam Yetki Olduğu İçin Buraya Yazamıyorum. Saygılarımla. Burak Altunok. Konu chedmade18 tarafından (2008-03-18 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Ben bu yazılımı satın almak istiyorum. e-mail: efersiz@yahoo.com
Detaylar hakkında bana bilgi verir misin? |
|
|||
|
Alıntı:
Saygılarımla. Burak Altunok. |
|
||||
|
script hoş olmuş gerçekten peki tasarım renklerini .css ile değiştirebiliyor muyuz? msn: isimteklif@gmail.com eklerseniz konuşmak isterim
|
Scriptinizi almak istiyorum mail-msn : kaderimsin_44@hotmail.com
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/script-satisi-siparisi/87396-l-d-emlak-scripti-v-1-0-sadece-50-ytl.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| L & D Emlak Scripti V.1.0 Sadece 50 YTL.! | This thread | Refback | 2008-04-13 11:04 | |
| L & D Emlak Scripti V.1.0 Sadece 50 YTL.! - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 2008-04-01 12:39 | |
| L & D Emlak Scripti V.1.0 Sadece 50 YTL.! - Sayfa 2 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 2008-03-27 05:33 | |
| L & D Emlak Scripti V.1.0 Sadece 50 YTL.! | Yaramazadam | This thread | Pingback | 2008-03-18 22:16 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|