![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Scripti sişi için anlasılan FERDİKUCUK tarafından dolandırıldım demeek bıraz agır olsada yerıne baska kelıme bulamıyorum buyrun hıkaye
bu konudakı iş için teklifını kabul ettım . 1 gun sonra scrıptın bıttıgını ve tasarımı vermemı soyledı bende 3-4 gun ıcınde tasarımı ayarlayıp verdım. en son 16-17 nısanda konustuk sonrasında telefonlarıma , maıllerıme , msn konusmalarına cvp vermedı -telefonu açık , çalıyor ama açan yok -msn sureklı olarak online oluyor ama cvp yazmıyor cogu zaman yazan da baskası oluıyor -maılllerıme cvp alamadım msndekı gorustugum kısı kardesı oldugunu soyledı ve ben ona soylerım dedı.her nedense bır sekılde msnden ulasmadım msnını hep baskası kullanıyor 8-10 kere yazdım kendısıne ulasmadım scrıpt ıcın 100ytl kapora almmıstı onunla bırlıkte kayboldu çalısmak ısteyenlerın dıkkat etmesını onerırım 100 YTL ıcın insannın adını kirletmesi acınacak bir durum hem 1,5 aydır benı oyaladın hemde 100YTL cebe ındırdın sitesi: www.programlamadili.net
Banlı-sandboxlı domainleriniz alınır P4 ve üzeri link alınır Konu AlwaysFc tarafından (2008-04-29 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
geçmiş olsun iş için mesaj atmıştım ama pek ilgilenmediniz geçmiş olsun itrader önemli bir husus göz önünde bulundurmanız gerek
sağlık olsun herşeyde bir hayır vardır
|
AlwaysFc farklı bir numaradan ara bakalım açacak mı bu arada yeni birini arıyorsan site yaptırmak için pm ile msn adresini verirsen ilgileneyim
|
Alıntı:
sadece bunu denesem neyse ulasabılecegım tum yolları denedım
| Stil | |
|
|