Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Script Satışı Siparişi

Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi

LinkBack (3) Seçenekler Stil
  3 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-24, 21:54
noktacı

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/6
aXzel is an unknown quantity at this point
Standart Reseller clup domain yonetim scripti sipariş- yapabilecek kimseler

merhaba arkadaslar reseller clubta bayiligim var ve bir cokta müşterim var onlara güzle bir domain paneli vermek istiyorum ornek olarak isimtescile ait olan

domainyonetimi.com gibi script asp olabilir php olabilir onemli degil özellikler belli domain dns whois gibi bilgileirn geiştirilmesi yapım asamasında sayfası yonlendirme panel sifre degiştirme felan + olarak bu sistem tek domain icin degil müşteri odaklı olucak yani kullanıcı giridgi anda kendine ait butun domianleri(yonetim panelinden benim izin verdigim domianleri) görebilecek ve yonetebilecek bunun gibi bir sistemin maliyeti ne kadar olur ve ne kadar bir sürede biter.. ilglenen arkadaslar var ise pm ile ulaşabilirler burayada yazabilirler..

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-24, 22:12
CyberTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kişisel Rütbe

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
CyberTurk will become famous soon enough

WHMCS adlı scriptte bu özellik var.

www.whmcs.com

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-25, 00:02
noktacı

Alıntı:
CyberTurk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
WHMCS adlı scriptte bu özellik var.

www.whmcs.com
cyber bende awbs lisansı var ama benim işime pek yaramıyor cok fazla özelligi var whmcs de oyle cok fazla ozelligi var

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-25, 10:24
TurkVista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
TurkVista is an unknown quantity at this point

Alıntı:
aXzel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar reseller clubta bayiligim var ve bir cokta müşterim var onlara güzle bir domain paneli vermek istiyorum ornek olarak isimtescile ait olan

domainyonetimi.com gibi script asp olabilir php olabilir onemli degil özellikler belli domain dns whois gibi bilgileirn geiştirilmesi yapım asamasında sayfası yonlendirme panel sifre degiştirme felan + olarak bu sistem tek domain icin degil müşteri odaklı olucak yani kullanıcı giridgi anda kendine ait butun domianleri(yonetim panelinden benim izin verdigim domianleri) görebilecek ve yonetebilecek bunun gibi bir sistemin maliyeti ne kadar olur ve ne kadar bir sürede biter.. ilglenen arkadaslar var ise pm ile ulaşabilirler burayada yazabilirler..
aXzel tamamen sana özel ve dilediğin tasarımda bu sistemi 2000 YTL ye hazırlayabilirim. Kısaca özellikleri şu şekilde olacak,

- Online Tescil İşlemi
- Online yönetim sistemi (DNS/ChildDNS/Contact Bilgileri/Private Lock/EPP Code)
- Online domain transferi yapabilme.
- Müşteri panelinde birden fazla domain barındırabilme.
- Türkiye de yer alan tüm bankaların SanalPOS ları ile çalışabilme. (PayPal ve PayPal Pro da eklenebilir.)
- İstenirse gene müşteri panelinden ResellerClub da ekstra olarak yer alan (Domain Forwarder ve Mail Forwarder) satın alabilme.

Sistem Php ve MySQL ile hazırlanacak ve kaynak kodları Ioncube ile şifreli olarak size verilecektir. Teslimat süresi maksimum 15 Gündür.

1 Yıl boyunca ücretsiz olarak tarafınıza destek sağlanabilir.

detaylar ve sorular için msn : yeshil@dr.com

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-25, 22:35
noktacı

turkvista

çok tesekkur ederim ancak dun bir arkadas ile anlaşmıs bulunmaktayım 2 gun icerisinde yüz yüze tekrar görüsecegiz eger anlaşma saglanmaz ise ozaman size donerim çok tesekkurler

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/script-satisi-siparisi/79103-reseller-clup-domain-yonetim-scripti-siparis-yapabilecek-kimseler.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Reseller clup domain yonetim scripti sipariş- yapabilecek ki This thread Refback 2008-03-28 18:49
Reseller clup domain yonetim scripti sipariş- yapabilecek kimseler - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan This thread Refback 2008-01-26 14:06
» Reseller clup domain yonetim scripti sipariÅŸ- yapabilecek kimseler - Webmaster Dünyası! | Webmaster Forumları | Google Adsense ve Adwords | Seo | HTML | PHP | ASP This thread Pingback 2007-12-25 06:05

Seçenekler
Stil