![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet arkadaşlar yıl bitiyor ama bizde paylaşımlar bitmiyor
Durmak yok paylaşlımlara devam ! Blirsiniz meşhur vidyola.com scripti vardı zamanında 100k hit yapmıştı işte o script. warez olduğu için dağıtıyorum. İsteyen istediği şekilde kullanır fakat alttaki linkleri silmediği sürece. Lütfen bu iyiliklere karşı o linkleri silmeyin. Çalışması için sunucuda curl yüklü olmalıdır. Db falan yoktur direk atın çalışır. Spam görüntüsü almaması için arananları kaydetme özelliği yok isterseniz ekleyebilirsiniz. Bu arada repleri unutmayalım ve linkleri silmeyelim Link : http://rapidshare.com/files/76285325/youtube.rar.html
|
yağmayok , peki o zaman satılan scriptleri kullanan binlerce insan banlanma durumundamı yani,
örnek verirsek , phpLD ; bu scripti kullanan binlerce site tehlikedemi , anlamadım şimdi. |
|
||||
|
Alıntı:
sana katılarak şunu belirtmek istiyorum sanırım iyinette okumustum googlenin sitelerde 75 farklı kritere baktıgını duymustum google neyin spam oldup olmadıgını biliyor sistemleri ona göre calsıyor simdi script aynı diye ona spam muamelesi hiç yapmaz eger yaparsa vbulletinler smfler vs.vs dünyaya mal olmus scriptlerin ve bu scriptleri kullanan sitelerin hali ne olurdur. Allah muhafaza batarız :d
|
Alıntı:
Tabiki değil... Orada basitçe ifade etmek istedim... yanılmıyorsam bu script videoları direk kendi sitesi üzerinde arama yaptırarak http://www.youtube.com/api2_rest?met...ag=galatasaray adreslerinden veriyi çekerek direk sitede gösteriyor. Yani verileri dataya kaydetmiyor. Dataya sadece arananan kelimeleri kaydederek ve onlara bir sitemap oluşturarak google kayıt ettiriyor... Ve google bu tarz sitelere anladığım kadarı ile olumlu bir gözle bakmıyor... Sadece yaşadıklarımı düşünerek bir uyarı yapmak istedim... Direk alıp kullanmazlarsa ve bazı değişikler uygulayarak kullanırlarsa sorun çıkacağını sanmıyorum. Ama aksini iddaa eden arkadaşlar da olabilir... NOT: Kesinlikle bir art niyetim yok...
|
anladım, bir tür içeriksiz, içerik gibi oluyor, spam gibim.
teşekkürler ![]() Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Şöyle bir örnek verim... bu script kullanılarak siteler oluşturuldu. Arama kayıtları kaydedildi ve google tarafından indexlendi... Bu arada arama kelimesi iyinet olsun... Nolcak bu sitelerin hepsi http://www.youtube.com/api2_rest?met...ag=iyinet adresindeki veriyi çekeceği için her sitede aynı içerik olacak... Buda zaten " spam " .... Birde bu etken. Düşüncelerim bunlar. Aslında LuGeLaS da bu konuda ki görüşlerini paylaşırsa memnun oluruz. Sonuçta bu scripti o kullandı ve dağıttı...
|
uzatmaya gerek yok isteyen kullansın
| Stil | |
|
|