Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Script Satış-Sipariş

Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb.

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-16, 22:45
Serenity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/2
Serenity is an unknown quantity at this point

çok saçma o zaman her joomla modülüne temasına tonla para yatıralım arkadaş temayı satmıyorki... joomla free yazılım zaten nazi kampında tüccarlıkmı yapıyoruz nedir anlamadım.

satın alınan oyunlar joomla bir siteye ekleniyor arkadaş demo vererek satıcam diyor bundan doğal birşeymi var...

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-16, 22:49
mami

Blog Entries: 3
eTicaret: %100/18
Mywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really nice

Alıntı:
Serenity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saçma o zaman her joomla modülüne temasına tonla para yatıralım arkadaş temayı satmıyorki... joomla free yazılım zaten nazi kampında tüccarlıkmı yapıyoruz nedir anlamadım.

satın alınan oyunlar joomla bir siteye ekleniyor arkadaş demo vererek satıcam diyor bundan doğal birşeymi var...
burada w*arez demo verilmesini savunuyormusunuz.. ayrıca aynı teraneyi R10 dada yaptı ve kanıtlandıki, satıp gönderdiği, script db de w*arez tema da dahil..

kanıt:yönetici , labidu

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-16, 22:58
Serenity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Serenity is an unknown quantity at this point

yok marezi bende savunmuyorum tabikide ama ben müneccinmiyim yani db ve scriptin marez olduğunu bileyim ama tema konusunda katılmıyorum sonuçta demo yani o oyun sitesine ücretsiz freeware temalarda konulabilir sadece demo göstermelik ismi üzerinde...

tabiikide db ve üstelik scriptde marezse çok ayıp.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 03:53
DreamWeaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

eTicaret: %0/0
DreamWeaver is an unknown quantity at this point

TeknolojiPartneri yani Kemal GÜNAY dolandırıcıdır. Kendisi bana domain + site = 100 YTL ye sattı fakat bazı sebeplerden dolayı domaini geri aldı.

ilgili konu : burada

er yada geç adalet yerini bulacak.

<konudışı> bu arada aklıma şu geldi sitemizde dolandırıcılar diye bi bölüm oluşturup oraya dolandıran kişileri ( kanıt olma şartı ile ) yayınlasak, yani bütün herkes sitesinde yayınlasa nasıl olur acaba ?</konudışı>

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 04:27
Junior Member

eTicaret: %100/1
sekseniki is an unknown quantity at this point

Alıntı:
DreamWeaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
TeknolojiPartneri yani Kemal GÜNAY dolandırıcıdır. Kendisi bana domain + site = 100 YTL ye sattı fakat bazı sebeplerden dolayı domaini geri aldı.

ilgili konu : burada

er yada geç adalet yerini bulacak.

<konudışı> bu arada aklıma şu geldi sitemizde dolandırıcılar diye bi bölüm oluşturup oraya dolandıran kişileri ( kanıt olma şartı ile ) yayınlasak, yani bütün herkes sitesinde yayınlasa nasıl olur acaba ?</konudışı>

[konudısı] Evet size hak veriyorum Konunuzu sonuna kadar okudum, domaini sat parayı cebine at transfere gelince "vazgeçtim", sizce bu etik bi hareketmi kemal bey? [/konudısı]

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 05:07
Junior Member

Alıntı:
sekseniki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[konudısı] Evet size hak veriyorum Konunuzu sonuna kadar okudum, domaini sat parayı cebine at transfere gelince "vazgeçtim", sizce bu etik bi hareketmi kemal bey? [/konudısı]
çok saolun.
inanın ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. 2 haftadır uyuyamadım hala bi sonuca varamadık, bi kaç yere durumu bildirdim sonuç bekliyorum. Şu an sessiz kalıyorum, benim foruma dökmemin sebebi ise; bu kişiyi herkes tanısın, bugün ben mağdur oldum yarın siz olabilirsiniz. Offf ya bende aşırı da inat var haksızlığa da tahammül edemiyorum. Msn logları screenshotlar adres mail msn bilgileri hepsi mevcut. Domainimi alayım bu kişi adına bi sayfa yapıcam oraya bütün konuşmaları aktaracağım screenshotlar vs vs hepsini güzelce yapacağım, tüm dünyaya nasıl biri olduğunu ispatlayacağım. Aradan günler geçti hala kendi kendimi yiyiyorum.
Allah belanı versin.

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 05:16
Junior Member

eTicaret: %100/1
sekseniki is an unknown quantity at this point

Alıntı:
DreamWeaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saolun.
inanın ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. 2 haftadır uyuyamadım hala bi sonuca varamadık, bi kaç yere durumu bildirdim sonuç bekliyorum. Şu an sessiz kalıyorum, benim foruma dökmemin sebebi ise; bu kişiyi herkes tanısın, bugün ben mağdur oldum yarın siz olabilirsiniz. Offf ya bende aşırı da inat var haksızlığa da tahammül edemiyorum. Msn logları screenshotlar adres mail msn bilgileri hepsi mevcut. Domainimi alayım bu kişi adına bi sayfa yapıcam oraya bütün konuşmaları aktaracağım screenshotlar vs vs hepsini güzelce yapacağım, tüm dünyaya nasıl biri olduğunu ispatlayacağım. Aradan günler geçti hala kendi kendimi yiyiyorum.
Allah belanı versin.

Sizi Çok iyi anlıyorum, hepimizin başına gelebilirdi bu olay, geçmiş olsun umarım en kısa sürede neticeye varırsınız. Biraz sabırlı olun

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 05:16
cakirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılı ııl ıııı llııllıııııı

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 3
cakirx will become famous soon enoughcakirx will become famous soon enough

bu konu yargısız infaz kokuyor (:

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 15:11
Junior Member

RoxiServers is an unknown quantity at this point

Sayın yöneticiler bu konunun tarafınız ca incelenmesini talep ediyorum.
burada TeknolojiPartneri ne e yapılan haksızlıklar ve karalama kampanyaları zinciri yanı sıra yargısız infaz harekatı bulunmakta.

Bahsedilen r10 uzerindeki konunun link i vakti baştan sona okuyunuz lütfen.
Her sorulan sonunun her karalama taktiginin bir bir cevabını teknolojipartneri vermiştir.

Ama şuan burada yapılan haksızlık belli bariz ortadadır. sayın Mywedding nickli arkadasimiz
Kalıplaşmış karalama kampanyasına destek sorularını sormuştur.

Teknolojipartneri sorulara özen ile cevap vermiştir, lakin Mywebdding in kalıplaşmış sorularının birde kalıplaşmış ( önceden planlanmış ) cevapları da hazırdır. ve teknolojipartnerinin yazdigi cevaplari okumadan kendi aklında kurdugu kalıplaşmış planlı cevapbını yazmıştır . ardından da teknolojipartneri ni banlamıştır.

Son günlerde teknolojipartneri üzerine oynanan oyunlar vardır, konu açılır, teknolojipartnerine cevap hakkı tanınmaz ve banlanır. böylece önüne gelen açılan konuyu gerçek sanar ve mesaj yazmaya başlar, bu bir haksızlıktır yani kişiye kendini savunma hakkı vermemektesiniz bu hangi akla hizmetendir. yada kime yalaklıktandır.

TeknolojiPartnerini kötülemek ve karalamak için türlü türlü sebebler ve ince ayrıntılar aramaktasınız ve hiç bisey bulamayınca son çagre olarak, bahsi gecen sitede demo tasarım olarak gösterilen temanın lisans ı varmı yokmu polemigi cıkarmaktasınız.

TeknolojiPartneri bu suclamaya verdigi cevapta sizlere script i satın alan kişilere joomla nın kendi içinde gelen 2 temasını verdigini ve demo olarak gösterilen sitedeki temanın sadece bir demo tasarım olarak kullanıldıgını söyledigi halde. siz amacınız zaten belli oldugu için bunu sebeb göstererek teknolojipartneri banlamıssınız.

Ve demişşiniz ki bu sitede w arez tema demo olarak bile gösterilemez.
bu kural nere yazıyor lütfen bunu söyleyin bize.

Bura size söylenmesi gereken güzel bir söz geliyor akla hani gora film minde 4 element vardı, son sahnelerdi.
birisi 4 element te 1 ini yanlış söyledi ve cem yılmaz bir cevap verdi. .....nüzden element uydurmayın diye
İşte size de söylenmesi gereken ...nüzden kural uydurmayın cevabıdır. çok açık ve net.

TeknolojiPartneri üstün hizmet ve yardım sever kadrosu ile iyi niyetli müşterilerin her zaman yanında.
Lakin karalama kampanyası yapanlar ve bu kişilere yataklık ve şakşakcılık yapanların karşısında olacaktır.

TeknolojiPartneri size ilk mesajında
Önemli Not : Lütfen konuyu baltalayacak mesajlar yanı sıra sırf mesaj ( post ) sayınız artması icin luzumsuz mesajlar atmayınız. Polemige girmeye hiç gerek yok, eger uygunsuz bir şey var ise pm ile şahsıma bildirebilirsiniz.

Demiştir, siz öncelik ile kendinize olan saygınızı koruyunuz ardından teknolojipartnerinin bu sözüne saygı duyunuz.

TeknolojiPartneri nin ürettigi ürün güzel ise müşterisi bagdat dan gelir. burada karalama kampanyası yaparak ve laf cambazlıkları ile teknolojipartnerini karalamaya çalışmanız kendisini etkilemiyecektir.

Mesajıma cevap vermeyiniz Lütfen.

Konu RoxiServers tarafından (2007-11-17 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzen

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-17, 15:49
Junior Member

RoxiServers aynen kemal ağzı ile yazılmış yazın örnek verme şeklin.

burada yazılanlar var hala inanmıyor musunuz ?

senin başına gelen birşey değil tabiki altın kuru keyfin yerinde.

bu adam dolandırıcıdır.

yine diyorum kemal sizinle sorunsuz bi iş yapmış olabilir. Yani scripttiği sattığı herkes ile güzelce alış veriş yapmış olabilir, ama beni dolandırdı yani piyango bana vurdu sanırım. Anlayın artık bunu, apaçık herşeyi yazmışım konuya.

Konu DreamWeaver tarafından (2007-11-17 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: açıklayıcı bilgiler girildi.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil