![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Öncelikle Merhabalar arkadaslar Baslikda OLdugu gibi Php site yaptirmak istiyorum + Tasarim istenilen özellikler
1- Radyo-tv sitesi - Php seo uyumlu 2 -Webservis Örnegi Yada Benzeri Hit istatistiklerini Gösterebilen 3- Sitede Online OLaran dinlenilen radyolarin Oanda Yayinda Olan Dj -Calinan Sarki-Kac kisinin dinledigi ve limiti gibi... Benzer örnek olarak shoutcast.... gibi 4- Çesitli faydali linkler özel linkler siir vs gibi ... 5 -klip izletme seceneklerini sunmak istiyorum isinde Profosyonel Tüm Php Coder arkadaslarin tekliflerini bekliyorum Fiyati Uygun Bulunan Php Coder arkadasa Yaptirilacakdir...
|
Bu konuda Bilgi sahibi Uzman arkadaslarmi Yok Yoksa ilgisizmi Kaliniyor yazilan Kelimeler anlam veremedim
|
Yukarda belirttiklerim konusunda
) Yani bu konuda bilgi sahibimi Yoksa dedim Yoksa mesajlarmi kaale alinmiyor diye söledim
|
isteklerinizi daha net bir şekilde dile getirir gibi, vs gibi ekler kullanmadan etkin ve bütçenizi belirterek mesajınızı düzenlerseniz muhakkak cevaplar gelecektir.
|
Alıntı:
ayrica Coder arkadaslarin Tekliflerini dikkate almak gerek Emegin Karsiligi elbetteki Ödenmez ancak O insanin Ne istedigi daha Önemli 1-Radyo - Tv sitesi seo uyumlu 2-Sitesini ekleyen Site adminlerine Hit istatistikleri verebilecegimiz Bir sistem Yani Webservis ... Tarzi Yada Buna yakin 3-Sitesi eklenen radyonun (shoutcast tarzi) Anlik+limit dinleyici bilgisi Calinan parca Yayindaki Dj 4 klip izleme 5-siir-sarki sözleri-Önemli linklerdir.. Uygulanacak esas önemli olan Yukaridaki 3 özellikdir..
|
ilgincdirki Konuya herhangi bir yanit gelmedigi gibi Yorumlarda Yok arkadaslardan ricam en azindan Yorum ve farkli bir önerilerini belirtirtmek istedikleri varsa sevinirim...
|
Ben açıkçası sistemi anlamadığım için teklif sunamadım. Klip izleyecekler ama nasıl? Youtube'dan mı yoksa kendi serverınızdan mı yayın yapacaksınız. "Sitesi eklenen radyonun (shoutcast tarzi) Anlik+limit dinleyici bilgisi Calinan parca Yayindaki Dj" yazmıssınız, bu kısmı da anlamadım. Shoutcast'e baktım ondan da pek bir sey anlamadım. Internete daha sık girmem lazım sanırım
![]()
|
Alıntı:
[Genre] Description Listeners/Max Bitrate Type bu basliklarin altina bakarsan görebilirsin Umarim simdi anlarsin
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/script-satisi-siparisi/74052-php-site-tasarim-yaptirilacaktir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Php site + Tasarm yaptrlacaktr - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 2007-11-24 00:48 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|