![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaslar Bayramdan once bir takım psikkolojik sorunlarim vardi... ve yaklasık 10-15 gun kod lardan uzaklasmam gerekdi..Ve donusum Mukkemmel oldu...
Full Seolu Emlak portali Profesyonelce hazırlanmış emlak ilan portalı... Arkadaslar ortagimin Yazmis oldugu Bir Emlak Scripti Acil maddiyatan satiyoruz... ilgilenen Arkadaslar msnden iletisime Gecebilirler Bu portalı hem genel emlak ilan sitesi hemde krumsal emlak ilan sitesi olarakta kullanabilirsiniz. Kurulum + Hosting + Domain : 350 $ Sadece Kurulum : 250 $ Demo : DGT-Real Estate Gayrimenkul İlan Portalı MSN : ferdikucuk@msn.com E-Mail : ferdikucuk@msn.com Es zamanli olarak R10 da da konu acilmistri. Konu FERDIKUCUK tarafından (2007-10-15 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
güzel script hayırlı satışlar renk uyumları hoşuma gitti.emlak işinden anlamadıgımdan dolayı talip olamıyorum.ama eylencemekani.com adlı domaine bi script yazdırmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde yapabilirmisin acaba?
|
ya scriptin warez olduğunu söylüyorsunuz ama hangi script olduğu hakkında bilgi vermiyorsunuz. bu da direk satış baltalamaya girer ki bence forumdan ban sebebidir(bence diyorum, adminler ne der onu bilemem). lütfen bir scripte warez demeden önce araştırıp ispatlayıcı linkleri de veriniz ki bende inanalım. arkadaşın scriptini şahsen beğendim, üstelik fiyatı da uygun. piyasada bu fiyata bulamazsınız, bulsanız da neye benzer ben bilemem
|
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|