![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
SEROZ DİZİN SCRİPTİ
Kişiye Özel Template Sistemi - Script 5 kişiye satılacaktır. Scriptle birlikte kendilerine 1 adet template verilecektir. Yani Herkesin ayrı bir tasarımı olacaktır. X kişisi 1 numaralı templatele birlikte aldıysa ikinci kişiye X templateı verilmeyecektir yani. Sistem PHP ile kodlanmıştır. Mysql desteği aranmaktadır. Script açık kodlarıyla birlikte verilecektir yani zend, ioncube ile encode edilmemiştir. Smarty ve phpyle ilgilenenler için iyi bir kaynakta olabilir. Ek olarak aldığınız templatelerin fireworks png kaynak dosyaları da alıcılara verilecektir.
Demo Linkleri TASLAK1: SerozDir TASLAK2: SerozDir TASLAK3: SerozDir TASLAK4: SerozDir TASLAK5: SerozDir Admin Paneli: http://simaniac.com/serozdir/adminim kullanıcı adı: demo şifre: demo Ücret: 100 YTL dir.
|
ön yüz çok iyi admin paneli biraz zayıf kalmış, 100 ytl normal fiyattır alanlara hayırlı olsun
|
teşekkürler :|
bu arada dikkat etmemiş olabilirsiniz ana kategorilerin yanında aşağıya yönlü bi resim var tıklayınca alt kategorileri çıkıyor o ana kategorini :|
|
Promosyon yapıyorum
![]() Üstteki dizin scriptini alanlara hediye olarak 27 kategorideki 4200 fıkra database ile fıkra scriptini hediye ediyorum. Fıkra scriptini az önce yaptım. Free template kullandım arayüz olarak. Admin paneli yoktur. Fıkralara puanlama sistemide yaptım. Site içindeki linkler seoya uyumlu haldedir. İletişim ve reklam sayfalarını kendiniz yapabilirsiniz. Hediye ettiğim fıkra db ve scriptinin demo adresi: http://simaniac.com/serozfikra/
|
piyasayı düşürme derim fiyatların uygun 100 ytl ye 2 script bence ucuz dikkat et derim.
alıcı adam 200 e de alır dikkat biraz
|
ya :| sıkıntıda olmasam script yapıp satmaylada uğraşmamda acayip sıkışığım normalde script satmam, uğraşmam böyle
belki talep artar dedim :/ neyse alan alır artık napayım
|
Taslak 2 ve Taslak 3 ile birlikte 2 adet script Satılmıştır.
Son 3 adet kaldı. Taslak1 Taslak4 Taslak5
| Stil | |
|
|