![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar
daha once yaklasik 5 yil once bir script vardi shop-tr filandi sanirim bahacan adinda biri yazmisti. yada candypress e benzerliginden dolayi editlenmis felan diyorlardi. o script elinde olan kimse varmi yada o script hala satiliyormu? cok acil aranmaktadir. bir kac tane buldum netten ama onlar cok eskileri bana en son yaptigi lazim di kolaymagaza scriptini istemiyorum. |
|
||||
|
CS-CART Script türkiye yetkili satıcısıyız (Ömür boyu lisans 195$) isterseniz scripti inceleyin linkte özellikleri ve demoya link var aklınıza takılanlar olursa cevaplayabiliriz:
www.sonsuzhost.com/cs-cart-script.php
|
Alıntı:
|
|
||||
|
script ortaklık sistemine sahip yani sitenize ortak olarak üye olup banner kodları ile size müşteri gönderildiğinde ve bir ürün satın aldığında ortağınızın hesabına belirlediğiniz oranda ücret ekleniyor
demo : www.sonsuzmarket.com demo admin: www.sonsuzmarket.com/admin.php user: admin pass: admin
|
bu scriptin orjinalni satin almistim.. ama adamlara kullanimi zor geldi ayrica turkce ye ceviremediler. o yuzden bahacan in scriptini ariyorum.
satilik veya free . kendisine nasil ulascam bilmiyorum. lutfen yardim.... |
|
||||
|
Biz kendi çevirdiğimiz türkçe dosyasınıda veriyoruz ancak neden kullanımda zorlandılar anlayamadım admin paneli son derece anlaşılır sonuçta belkide ingilizce kullandıkları için zorluk çekmişlerdir.
|
evet joomla icin buldum birtane...
cs cart icin turkce dil paketi kendi sitesinden bulma ihtimalimiz varmi ? yada herhangi biri verebilirmi... sonsuzhost: ben turkceye cevirmedigim icin yapamadilar iste... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|