![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
herkese merhaba,
şu an için müşteri taraflı baktığımnda en başarılı yazılım olarak gördüğüm weblebi.com scriptinin aynısını yazdırmak istiyorum. sadece tek eksik üyelik gerektirmeden alışveriş yapmayı sağlayan "Hızlı Sipariş" veya "Hemen Al" olayı. daha önce böyle bir çalışma yapmış olan arkadaşlar tercihimdir, firma olarak bu tür işleri yapanlarsa öncelikli tercihim. yazılımın arka planı konusuna gelince, zaten daha önce böyle bir çalışma yapmış olanlar ne tür gereksinimlerim olduğunu tahmin eder. şu an için hazır paketlerden birisini kullanıyoruz ama sisteme en ufak bi müdahale şansımız yok o yüzden ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. böyle bir proje için görüşmek isteyenler ya da bu tür yazılımlar konusunda iyi iş çıkartan profesyonel firma önerisi olanlardan teklif / tavsiye bekliyorum. |
|
|||
|
acilmi iş eylüle kadar doluyuz ondan sonra alabiliriz. İşi
|
|
||||
|
www.d4d.com.tr burasıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim. daha önce bi arkadaş site yaptırmıştı d4d ye. ben çalışmalarını beğendim
referanslarında bu site dikkatimi çekti: http://www.alcamsatcam.com |
|
||||
|
Angelo, özelden gönderiyorum. firmayı taşıdığım son yer sana yürüme mesafesi denilebilecek bi mesafede (Hala aynı yerde oturuyorsan). çakır ın önerdiği firmadan da fiyat alıp değerlendirdikten sonra, bana uymazsa senden de fiyat teklifi almayı isterim. (tabi bu aralar vaktin varmı bilmiyorum)
evet oldukça acil sayılır. zira şu andaki scriptle, yapmam gereken satışın belkide sadece 5 te birini yapıyorum. en kötüsü duruma göre değişiklik yapıp, satışı artırma adına kafamı kullanamıyorum, bu da bu işten aldığım zevki nerdeyse sıfıra indiriyor. Alıntı:
yarın bi görüşeyim firmayla...
|
|
||||
|
Yardımcı olmak isterdim ancak bende Eylül'e kadar doluyum malesef..
Eğer ciddi bir proje düşünüyorsan (yeni) www.deppo.com u yaptıracağın kişi/kurumlara referans göster derim.. |
|
||||
|
www.alisveris.com ilgini ceker ise konuşalım
arena veya penta ile online çalışıyor stok bilgileri fiyatlar v.s.
|
Alıntı:
hem ben çok şey istiyorum, senin kabul etmeyeceğin şeyler (source kodları gibi ) detayları tophanede konuşuruz artık
|
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|