![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
OnArcade flash oyun scriptinde kodlama değişiklikleri yaparak, video sitesi haline getiriyorum. Çok kullanışlı bir video sitesi haline geliyor.
-Türkçe Dil -Türkçe Karakter Sorunu Hallediliyor -SEO'lu linkler kullanılıyor. -Uyarılar ve yazılar video sitesine göre uyarlanıyor. orjinal script demo: onArcade v1.1 değişim geçirmiş hali: Video ArÅ�iviniz Ücret: 50 YTL Ödeme şekli: İşbankası havale/eft/ Paypal ile 40$ Not: Scriptin lisansı ücrete tabi değildir.Lisans ücreti 59$dır. Lisans Satın almak için : www.onarcade.com bu başlıktan veya PM ile iletişime geçebilrisiniz.
|
teşekkürler arkadaşlar
|
scriptin lisans fiyatını ve linkini verdim. lisanslı kullanacam diyen satın alır
![]() warez olup da dağıtılan hali benim verdiğim demodaki hali değildir. orjinal halini ve kod değişikliğinden sonraki halininin online demolarını koydum ki aradaki farkı görebilesiniz diye, ama sanıyorum ki siz ikisine de bakmadınız. seo uyumu orjinalde vardır fakat games, category gibi ingilizce kelimeler içermektedir. ayrıca TR karakterli linkler çalışmamaktadır. bu sorunları hallettim. videolar zaten çalışıyor ama bir video sitesi görünümü yok orjinalinde. kaldıki admin panelinden video eklemekte bir değişiklik yaptım diye birşey söylemedim ![]() ben bunları yapabiliyorum diyorsan bir problem yok. verdiğim hizmet bu dediklerimi yapamayanlar içindir zaten
|
tam tersine iki linkede baktım ama anlatamaya çalıştığım sizinde dediğiniz gibi lisanslı kullanmak lisans satın alabilir diyorsunuz ve www.onarcade.com sitenin orjinal halini veriyorsunuz bu durumda sizin yaptığınız satış warez script satışı olur .
ve bildiğim kadarıylada warez ın her türlüsü bu forumda yasak |
|
||||
|
dostum ben hala anlatamadım sanırım.
ben scripti satmıyorum. sen scripti satın alıyorsun. ben üzerinde değişiklik yapıyorum. eğer söylediğin gibi satış yapsam emin ol 50 ytlye script satmam
| Stil | |
|
|