![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Arkadaşlar bir web sitem var, siteye uyumlu profesyonelce bir logo yaptırmayı düşünüyorum 20-25 ytl bütçem var. İstediğim logo vektörel bir çalışma olup kesinlikle hazır logo şablonlarından uyarlanmamalıdır. Tamamen özgün olmalı. Aradığım kriterlere size uygun ise referanslarınızla bana pm ile ulaşırsanız sevinirim. Teşekkürler İyi Çalışmalar. |
|
||||
|
Alıntı:
Bu profesyonel logo olmuyor, genelde banner yapmak gibi bir şey oluyor bir grafik ona bağlı tipografi oluyorsa oluyor. Ya da alevli yazılar işte... Hakikatende öyle. Bu konuyu bozmak istemem ama demek istediğim hem 25YTL verip hem profesyonel logo istemek kendini kandırmaktadır Şu an biri çıksa yapıyorum dese onun yaptığı %99.9 "profesyonel" olmayacak. Göreceli bi kavram, ama çok göze batıyor... Hem sizin profesyonellikten ne anladığınıza, hemde işi yaptırdığınız kişinin ne anladığına bağlı. Neyse polemik yaratmak istemem sürç-i lisan işlediysem affola.Saygılar...
|
Sanırım aceleyle okudun mesajımı, seninle ilgili bir şey yok ortada o bahsettiğin konuyuda gördüm. Heyecana gerek yok.
|
Piyasayı bilmediğim bi kesin. Tüm konuyla ilgilenip mesaj yazan arkadaşlara teşekküler fakat konu iyice dağılmış neyse ama boş konular yüzünden dağılmamış. Ben biraz daha fiyat v.s yükseltmeye çalışayım...
Teşkkürler İyi Çalışmalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|