Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Script Satışı Siparişi

Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 16:04
zahmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/7
zahmaci is on a distinguished road
Standart youtube icin video ve resim alma arayuzu lazım

MErhaba,
hemen konuya gireyim...

ziyaretçi gelecek youtube dan copyaladığı http://www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE video urlsini sitede bir text box a girecek... Sonra Php gidecek bu url ye ait olan FLV dosyasını ve bu Videonun resminin adresini alacak...

sadece fonksiyon olarakda kabul ederim illa scripti tammalamanıza gerek yok..

pm atınız...

Not:Lütfen ama lütfen bana her yerde olan youtube clonu scriptleri kakalamaya çalışmayın... yazdığımı dikkatli okuyunca zaten ne istediğimi anlarsınız...

Not2:Zamanım yok o yuzden buraya yazıyorum.Yani programcılık var serde ona göre abuk fiyatlar vermesseniz sevinirim...

Not3: yok benim fonksiyonum youtube ile çalışmasının yanında google,metacafe vs. gibi sitelerdende dediğini yapabiliyor derseniz tadından yenmez...

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 16:46
hakimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
hakimi is on a distinguished road

sen script mi istiyon adam mı dövüyon. Bu tarz yazmaya devam edersen sanırım daha çok beklersin gibime geliyor ama mutlaka kendsine saygısı olmayanlar PM atacaktır sana. Ne kadar seviyesiz cümleler kuruyorsunuz. bu gün her kes istediği fiyatı isteğinden isteyebilir siz kabul eder veya etmezsiniz. Madem o kadar biliyorsun kendin yaz milletede "abuk sabuk" falan deme istersen. Kendin yapamıyorsan başkasını da küçümseme. Ben açıktan yazayım bir fiyat sana 1000 YTL ye yapayım istediğini bu benim fiyatım gönlün ister kabul edersin istemezse başkasına yaptırırsın. Ama kimseye abuk sabuk diyemezsin. Hatta senin gibler başkalarının emeğine saygısı olmayanlardan 2000 YTL veya üstü istemek lazım.

Konu hakimi tarafından (2007-02-08 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir..

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 17:08
ramazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

ramazan is on a distinguished road

özel ileti attım.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 18:24
Member

Exclamation

Alıntı:
hakimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen script mi istiyon adam mı dövüyon. Bu tarz yazmaya devam edersen sanırım daha çok beklersin gibime geliyor ama mutlaka kendsine saygısı olmayanlar PM atacaktır sana. Ne kadar seviyesiz cümleler kuruyorsunuz. bu gün her kes istediği fiyatı isteğinden isteyebilir siz kabul eder veya etmezsiniz. Madem o kadar biliyorsun kendin yaz milletede "abuk sabuk" falan deme istersen. Kendin yapamıyorsan başkasını da küçümseme. Ben açıktan yazayım bir fiyat sana 1000 YTL ye yapayım istediğini bu benim fiyatım gönlün ister kabul edersin istemezse başkasına yaptırırsın. Ama kimseye abuk sabuk diyemezsin. Hatta senin gibler başkalarının emeğine saygısı olmayanlardan 2000 YTL veya üstü istemek lazım.
Mesajda yazılanları dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlayabilirsin...

Bilenler bilir, bu forumda free scriptleri satmaya (kakalamaya) çalışan, w a r e z scriptleri satan (ki yalnış hatırlamıyorsam zamanında sende bu konuda birisine bir hayli yuklenmiştin-not:yalnış hatırlamıyosam diyorum)..

Seviyesiz cümleler derken, Sadece SANA GÖRE SEVİYESİZ BANA GÖRE SEVİYELİ. Sen nasıl bana "lafını tart da konus" tarzında cümleler sarfedebiliyosan aynı seyi sana yaparım zoruna gider ona göre...

Kendim yazarım yazmam senden akıl alacak durumda değilim. (ki akıl almayı severim benim düşünemediğimi düşünen kesin birileri vardır diyebilenlerdeyim, ama EZİK değilim)

Başkasının emeğine saygımın olup olmadığı konusunda ahkam kesebiliyosan ne diyim haklısın sanırım.AHKAM kesmeği öğreniyorum yawas yawas...

Son olarak 1000 YTL olan teklifini şiddetle geri ceviriyorum ve anlıyorum ki ya okuma bilmiyosun ya da okuduğunu anlamıyosun.. Çünkü 1000 YTL ABUK bir rakam bu istediğim şeye karşı.... Başarılar....

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 19:05
hakimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

hakimi is on a distinguished road

Öncelikle teşekkürler verdiğin cvp için. Bende reddetmeni bekliyordum. ben sadece daha yumuşak bir dil kullanabileceğini ima etmek istemiştim. Msjım yerine ulaşmış. Arkadaşlar hepimiz burada büyük bir topluluk oluşturuyoruz. Kimi zaman dediğin gibi w a r e z içerik satmaya kalkanlar olacaktır ancak bunlar için bizde onların seviyesine inmeyelim. Demek istediklerimin özü buydu.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 19:06
selim61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
belki bir gün

Blog Entries: 5
Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %90/17
selim61 has a spectacular aura aboutselim61 has a spectacular aura aboutselim61 has a spectacular aura about

Alıntı:
hakimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hakimi ye katılıyorum iki cümleni okudum gerisine bakma dahi bakmıyorum.Bu tarzınız ile işallah iş yapabilirsiniz.

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 19:17
Member

Alıntı:
selim61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hakimi ye katılıyorum iki cümleni okudum gerisine bakma dahi bakmıyorum.Bu tarzınız ile işallah iş yapabilirsiniz.
İnşallah...

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-08, 19:44
tiva evleniyor

Blog Entries: 6
Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/3
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about

forum içerisinde youtube.com videolarının download(flv) adresini bulma scriptine ait adresi vermiştim, ücretsiz bir script. youtube olarak aratırsanız başlığa ulaşırsınız.
satılık kimbuldu.com sporfoto.com ruyada.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net webtrafik.net robotlar.net sazevi.net

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-09, 01:06
Member

iTrader: %0/0
oneself is an unknown quantity at this point

selam ..

bu şekilde bir script hazırlamıştım .. ücret olarakta 100 ytl .. tüm arayüzü de mevcut . flv dosyalarını ve resimleri hostunuza direkt download edebiliyorsunuz .. isterseniz bir den fazla sunucu ya da download edebilirsiniz ..

iyi çalışmalar .

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-02-09, 08:20
Member

Alıntı:
tiva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forum içerisinde youtube.com videolarının download(flv) adresini bulma scriptine ait adresi vermiştim, ücretsiz bir script. youtube olarak aratırsanız başlığa ulaşırsınız.
İlgin için teşekürler.Şu an 9. sayfadayım (youtube aramasında) umarım yakında bulacağım.. Tekrar Tşk..

Alıntı:
oneself´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam ..
bu şekilde bir script hazırlamıştım .. ücret olarakta 100 ytl .. tüm arayüzü de mevcut . flv dosyalarını ve resimleri hostunuza direkt download edebiliyorsunuz .. isterseniz bir den fazla sunucu ya da download edebilirsiniz ..
iyi çalışmalar .
Tşk. Pm atıldı ..

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/script-satisi-siparisi/47447-youtube-icin-video-ve-resim-alma-arayuzu-lazim.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
abuk resim html abuk resim html abuk resim html This thread Refback 2007-10-29 08:45

Seçenekler
Stil