![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
MErhaba,
hemen konuya gireyim... ziyaretçi gelecek youtube dan copyaladığı http://www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE video urlsini sitede bir text box a girecek... Sonra Php gidecek bu url ye ait olan FLV dosyasını ve bu Videonun resminin adresini alacak... sadece fonksiyon olarakda kabul ederim illa scripti tammalamanıza gerek yok.. pm atınız... Not:Lütfen ama lütfen bana her yerde olan youtube clonu scriptleri kakalamaya çalışmayın... yazdığımı dikkatli okuyunca zaten ne istediğimi anlarsınız... Not2:Zamanım yok o yuzden buraya yazıyorum.Yani programcılık var serde ona göre abuk fiyatlar vermesseniz sevinirim... Not3: yok benim fonksiyonum youtube ile çalışmasının yanında google,metacafe vs. gibi sitelerdende dediğini yapabiliyor derseniz tadından yenmez...
|
sen script mi istiyon adam mı dövüyon. Bu tarz yazmaya devam edersen sanırım daha çok beklersin gibime geliyor ama mutlaka kendsine saygısı olmayanlar PM atacaktır sana. Ne kadar seviyesiz cümleler kuruyorsunuz. bu gün her kes istediği fiyatı isteğinden isteyebilir siz kabul eder veya etmezsiniz. Madem o kadar biliyorsun kendin yaz milletede "abuk sabuk" falan deme istersen. Kendin yapamıyorsan başkasını da küçümseme. Ben açıktan yazayım bir fiyat sana 1000 YTL ye yapayım istediğini bu benim fiyatım gönlün ister kabul edersin istemezse başkasına yaptırırsın. Ama kimseye abuk sabuk diyemezsin. Hatta senin gibler başkalarının emeğine saygısı olmayanlardan 2000 YTL veya üstü istemek lazım.
Cicoz Konu hakimi tarafından (2007-02-08 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Bilenler bilir, bu forumda free scriptleri satmaya (kakalamaya) çalışan, w a r e z scriptleri satan (ki yalnış hatırlamıyorsam zamanında sende bu konuda birisine bir hayli yuklenmiştin-not:yalnış hatırlamıyosam diyorum).. Seviyesiz cümleler derken, Sadece SANA GÖRE SEVİYESİZ BANA GÖRE SEVİYELİ. Sen nasıl bana "lafını tart da konus" tarzında cümleler sarfedebiliyosan aynı seyi sana yaparım zoruna gider ona göre... Kendim yazarım yazmam senden akıl alacak durumda değilim. (ki akıl almayı severim benim düşünemediğimi düşünen kesin birileri vardır diyebilenlerdeyim, ama EZİK değilim) Başkasının emeğine saygımın olup olmadığı konusunda ahkam kesebiliyosan ne diyim haklısın sanırım.AHKAM kesmeği öğreniyorum yawas yawas... Son olarak 1000 YTL olan teklifini şiddetle geri ceviriyorum ve anlıyorum ki ya okuma bilmiyosun ya da okuduğunu anlamıyosun.. Çünkü 1000 YTL ABUK bir rakam bu istediğim şeye karşı.... Başarılar....
|
Öncelikle teşekkürler verdiğin cvp için. Bende reddetmeni bekliyordum. ben sadece daha yumuşak bir dil kullanabileceğini ima etmek istemiştim. Msjım yerine ulaşmış. Arkadaşlar hepimiz burada büyük bir topluluk oluşturuyoruz. Kimi zaman dediğin gibi w a r e z içerik satmaya kalkanlar olacaktır ancak bunlar için bizde onların seviyesine inmeyelim. Demek istediklerimin özü buydu.
|
İnşallah...
|
forum içerisinde youtube.com videolarının download(flv) adresini bulma scriptine ait adresi vermiştim, ücretsiz bir script. youtube olarak aratırsanız başlığa ulaşırsınız.
satılık kimbuldu.com sporfoto.com ruyada.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net webtrafik.net robotlar.net sazevi.net |
|
|||
|
selam ..
bu şekilde bir script hazırlamıştım .. ücret olarakta 100 ytl .. tüm arayüzü de mevcut . flv dosyalarını ve resimleri hostunuza direkt download edebiliyorsunuz .. isterseniz bir den fazla sunucu ya da download edebilirsiniz .. iyi çalışmalar .
|
Alıntı:
Tşk. Pm atıldı ..
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/script-satisi-siparisi/47447-youtube-icin-video-ve-resim-alma-arayuzu-lazim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| abuk resim html abuk resim html abuk resim html | This thread | Refback | 2007-10-29 08:45 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|